Horoskop na středu 9. srpna: Venuše a Slunce přinášejí lásku

Beran

Retrográdní Venuše ve Lvu způsobuje nejrůznější nerovnováhy ve vztahu. Drhne to jak v komunikaci, tak intimní sféře. Nenechte se znechutit prvotním neúspěchem, příště to vyjde. Singles by měli mít na paměti, že pro jedno kvítí slunce nesvítí.

Býk    

Uprostřed týdne se musíte nutit, abyste vůbec vylezli z peřin. Nezkoušejte na nadřízené trik s nemocí, jedině byste je tím rozladili. Nastartujte se dopoledním tulením s drahou polovičkou a na večer si připravte něco, na co se budete celý den těšit.

Blíženci         

Rádi byste dělali něco rukama, kdy za vámi zůstane hmatatelný výsledek. Jestliže vám to neumožňuje zaměstnání, pokuste se vyřádit alespoň v soukromí. Ať jde o tvoření s dětmi, nebo rovnou rekonstrukci domácnosti, nebojte se popustit uzdu své fantazii.

Rak    

Osmička přináší Rakům ekonomické starosti. Sice se většinu času držíte na uzdě, ale najednou utratíte peníze za naprostou zbytečnost. Snažte se udržet touhy na uzdě a jednejte víc rozumově. V opačném případě budete počítat do výplaty každou korunu.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Lvi jsou znamením, které miluje úspěch. Hvězdy vám ho aktuálně dopřávají zejména na milostném poli. Díky správně zvoleným slovům proberete k životu partnerství, o jehož budoucnosti jste začínali pochybovat. Singles zase okouzlí atraktivní protějšek.

Panna 

Datum plné osmiček nepřinese žádné výjimečné události. Nejdůležitějším prvkem celého dne je jistota stabilního partnerského svazku, případně rodinné zázemí u nezadaných zrozenců Panny. Jestliže máte harmonický přístav, jen tak něco vás nepřekvapí.

Váhy  

Venuše koketující s Marsem vyšperkuje přitažlivost Vah a otevírá vám dveře k lásce. Nemusí jít nutně o nalezení spřízněné duše. Aktuálně upíjíte z extatického poháru a nebráníte se žádné vzrušující zkušenosti. Se závazky si neděláte těžkou hlavu.

Štír     

Ještě pár dní musíte vydržet napěťovou konstelaci, která se neblaze podepisuje na mezilidských vztazích. Ve středu zvolíte taktiku mrtvého brouka. Nenecháte se vytočit ani kritickými poznámkami ze strany příbuzných, ani arogantním vystupováním kolegů.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Podle hvězdné konstelace to vypadá na druhé Vánoce! Slibují se vám zajímavé finanční zisky i překvapivé dárečky. Přátelé i spolupracovníci docení všechno, co pro ně děláte. Přehnanou skromnost hoďte za hlavu a dejte jim najevo, že vám udělali radost.

Kozoroh         

Ještě jste si letos nestačili vybrat hlavní dovolenou? Začněte o tom rychle uvažovat. V zaměstnání se trápíte a přes veškerou vaši snahu se vám nedaří vyjít ze série komplikací. Mnohem lepší podmínky hlásí soukromá sféra. Hlavně s dětmi bude veselo.

Vodnář           

Láká vás vše krásné a nepoznané, což je pro druhou půli léta skvělá vlastnost. Pokud jste ještě nestihli letošní dovolenou, vyberete destinaci, kde si užijete vy i rodina. Nezadaní mohou díky dalekým cestám naleznout lásku jako z červené knihovny.

Ryby  

Zažíváte skvělé období, kdy se vám daří vše, nač pomyslíte. Při tom všem byste ale měli stát nohama pevně na zemi. V opačném případě by vám uniklo něco podstatného. Když jste v jednom kole, najděte si čas na zastavení. Co je pro váš život prioritní?

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.