Horoskop na úterý 1. srpna: Den vnese do vašeho vztahu čerstvý vítr

Beran

Od rána jako by se věci děly rychle. Přesně takové bude tempo celého srpna, který právě otevřel svá vrátka. Vy už vnímáte jeho energii a cítíte, že vás čekají vzrušující věci. Jste nabití vitalitou a touhou vrhnout se do víru událostí. Směle do toho!

Býk    

Dnešní vodnářský úplněk vynese do popředí určité záležitosti týkající se vaší kariéry a budete se jim muset věnovat. Nemusí to být jen radostné novinky, ale i věci, které vám nejsou příjemné. Berte to tak, že to zkrátka jinak nejde, a buďte připraveni na změny.

Blíženci          

První srpnový den s sebou přináší průtahy a všechno je tak trochu na dlouhé lokte. Milí Blíženci, v tomto měsíci to takhle zřejmě bude často. Jste ale znamení, které se s lehkostí dokáže vyrovnat s lecčím. Komplikace hravě zvládnete a budete pozitivní.

Rak    

Jestli uvažujete o jakýchkoliv změnách, pusťte se do toho hned s počátkem měsíce, Raci. Všechno půjde bez komplikací a tak nějak lehce. A to ve všech oblastech života, na které si dokážete vzpomenout. Navíc vás dnešní úplněk obdarovává dobrou náladou.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě s partnerem hodíte! Vydrží Váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Začíná vám naprosto skvělé období. Královský měsíc srpen se právě ujímá vlády a všechny planety máte na své straně a budou vám projevovat přízeň. Slunce máte navíc ve svém znamení, co víc byste mohli chtít? Je jen na vás, jak s tím vším naložíte.

Panna 

Dnešní úplněk ve Vodnáři vnese do vašeho vztahu čerstvý vítr. U partnerských dvojic prohloubí citové pouto a vzájemné porozumění. Na druhou stranu podpoří ukončení vztahů, které mají skončit. Single osoby by vlivu měly využít k nalezení lásky.

Váhy  

Ve svitu úplňku jasněji uvidíte, jak moc důležití jsou pro vás vaši přátelé a vazby mezi vámi. Domluvte se a snažte se splnit si nějaké společné přání. Sdílená radost je přece dvojnásobná! Dnes si rovněž uvědomíte, jaký význam má vzájemná důvěra.

Štír     

Vaší silnou zbraní je v tomto měsíci komunikace. Jste schopni dojednat výhodnější podmínky, uzavírat lukrativní smlouvy a také rozšiřovat kontakty. Navíc disponujete odzbrojujícím šarmem a ten vám také pomáhá v dosažení cílů. Využijte tohoto období!

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Vstupujete do měsíce, který k vám bude v mnoha ohledech přívětivější, než byl červenec. Zejména po finanční stránce pocítíte úlevu a budete si nyní moci více dovolit. Teď už nemusíte počítat, naopak! Na svém účtu totiž zaznamenáte spíše přírůstky.

Kozoroh         

Požadavky vašeho zaměstnavatele se pozvolna, ale jistě stupňují. Ostatní zaměstnanci reptají, vy se k tomu snažíte postavit rozumně. Je vám však jasné, že donekonečna to takhle nepůjde. Po práci si pořádně oddechněte, ať máte sílu do nového dne.

Vodnář          

Hned na počátku měsíce se vám naskytne šance na zajímavý výdělek. Takových příležitostí budete mít během srpna ještě hodně díky postavení Jupitera v Býku. Po finanční stránce si tak polepšíte a budete schopni dát i některé staré resty konečně do pořádku.

Ryby  

Pod vlivem úterního úplňku budete řešit záležitosti týkající se domova a rodinného krbu. Půjde jak o věci pohodové, tak o problémy, které byste nejraději řešit vůbec nechtěli. V mnoha případech se vás zmocní starost o některého z vašich blízkých.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.