Horoskop na úterý 10. října: Milostný život vám nachystá překvapení!

Beran

Milí Berani, v úterý se držte zpátky a neřešte nic, co může počkat. Graduje konstelace, která může udělat neplechu v mezilidských vztazích i ekonomických záležitostech. Neuvážené investice by mohly vyjít draho a zkomplikovaly by dění na hodně dlouho.

Býk    

Otevřená komunikace může být sice na první pohled nepříjemná, ale ve výsledku vám přinese mnohem lepší výsledky, než když se snažíte jakkoliv vykrucovat. Nakonec byste se totiž do nekončících výmluv zamotali a stejně byste museli jít s pravdou ven.

Blíženci          

Snažíte se bolavé srdíčko utěšit novou láskou, a tak se pouštíte do neustále nových a nových dobrodružství. Ani dnešní milostná schůzka bohužel není předurčena k úspěchu. Ukáže se, že o budoucím protějšku máte jiné představy. Potřebujete více času.

Rak    

V mezilidských problémech se neradi utápíte dlouho a už vůbec je nechcete řešit veřejně. Trvá vám proto delší dobu, než se z určitého bodu pohnete o kus dál. V úterý naštěstí takový den přichází. Vyjasníte si nedávný spor a můžete s volně dýchat.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Daří se vám na jakékoliv pozici. Jako podřízení jste skvělými parťáky do kolektivu, v pozici nadřízených máte dostatek empatie k tomu, abyste pochopili názory svých zaměstnanců. Využijte příznivé situace a pusťte se do toho, co máte dlouho v plánu.

Panna 

Potrápí vás změna v chování vašeho protějšku. Hledáte za nezvyklým jednáním horší příčiny, než jaké jsou ve skutečnosti. Hlodání žárlivosti vám nedá spát a uděláte nejlépe, když se partnera na rovinu zeptáte. Jeho vysvětlení bude dost překvapující.

Váhy  

Poslední dobou si dopřáváte všeho, co vaše hrdlo i tělo ráčí, a nekoukáte přitom na finance. Vaše úspory se kvůli tomu nemálo ztenčí. Výdaje a příjmy jsou v nepoměru, a pokud s tím něco brzy neuděláte, můžete přijít do úzkých. Jupiter v Býku radí šetřit.

Štír     

Máte před sebou optimistický den plný zamilovaných slovíček a příjemných chvil strávených po boku partnera. V milostném životě se cítíte spokojeni a s nikým byste neměnili. Mohli byste okolí poskytovat cenné rady, jak na šťastný dlouhodobý vztah.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

O programu dnešního odpoledne máte jasnou představu a celý den vás drží nad vodou pouze vidina sladkého odpočinku dle vašeho gusta. Raději si nedělejte plané naděje, ať vás nečekaná změna neotráví. Hrozí, že v zaměstnání budete muset zůstat přesčas.

Kozoroh         

V lásce vás čekají samé příjemné chvíle. Hvězdy vám dokáží, že po svém boku máte skutečně skvělého partnera. Díky jisté maličkosti uvidíte v současném vztahu budoucnost a změníte pohled na svůj život. Konečně si připadáte celiství a plnohodnotní.

Vodnář          

V zaměstnání i soukromém životě dnes figurujete jako zastánce a vykonavatel pravdy. Nemůžete se déle dívat, jak okolí zneužívá slabší jedince, a tak se razantně postavíte na jejich stranu. Díky jistému hrdinskému činu stoupnete v očích blízkých.

Ryby  

Od dnešního dne nemějte žádná přehnaná očekávání. Přijde k vám pouze to, o co se sami zasloužíte. Jediným zpestřením může být nečekaná společenská událost. Dejte si pozor na ústa i své jednání, abyste se nestali středem pozornosti pro své faux pas.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.