Horoskop na úterý 13. června: Hvězdy vám dnes přejí

Beran

V práci se vám konečně začne dlouhodobě dařit. Budete si toho také náležitě považovat. Pravdou totiž je, že doposud jste rozhodně neměli na růžích ustláno. Ba právě naopak, cesta k úspěchu byla značně trnitá. Díky tomu však máte cenné zkušenosti.

Býk    

Dnes je den šťastných náhod! Připravte se tedy na to, že se vám bude dařit i v oblastech, kde byste to rozhodně nečekali. Je možné, že se po delší době potkáte se starým známým či se vám podaří opravdu výhodný nákup, aniž byste jej jakkoli plánovali.

Blíženci          

V zaměstnání budete přímo hýřit inspirací a inovativními nápady. Snažte se, aby byly vaše návrhy komplexní a do detailů promyšlené! Občas totiž máte sklony k ukvapenosti, která vašim ideám zbytečně ubírá na hodnotě! Nechte si na všechno raději čas.

Rak    

I když budete po nové pracovní konkurenci pokukovat se značnou nedůvěrou, můžete si být jistí, že vaše postavení nijak neohrozí. Ba naopak, motivace, kterou vám potenciální sok dodá, vás posune o několik stupínků blíže vysněnému kariérnímu postupu.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Dnes jsou výborné konstelace pro jakékoliv cestování. Zejména pokud se chystáte do zahraničí, můžete si být jistí, že vaše cesta proběhne bez jakýchkoliv komplikací, zpoždění či zádrhelů. Proto se nemusíte nijak stresovat. Užívejte si poznávání!

Panna 

V osobním životě budete konečně šťastní. Zjistíte totiž, že svému partnerovi můžete opravdu bezmezně důvěřovat. Veškerý pesimismus vás přejde a budete si užívat pocit jistoty a harmonie. A toho se držte! Uvědomte si, že štěstí je především postoj.

Váhy  

Každodenní povinnosti vás vyčerpají natolik, že nebudete mít chuť na nic jiného než jen odpočinek v pohodlí domova. Vysvětlíte tedy svým blízkým situaci a požádáte je, aby vás dnes vynechali ze všech náročnějších aktivit. A setkáte se s pochopením!

Štír     

Zjistíte, že jste si se svým nadřízeným vytvořili přátelský vztah založený na vzájemné důvěře a otevřenosti. A bude vás to hřát u srdce! Díky tomu si totiž výrazně zpříjemníte pracovní atmosféru. A jak známo, ta dělá nejvíce. Vaše výkony se zlepší.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Budete vážně uvažovat o změně zaměstnání. Důvodem je fakt, že máte pocit, že je vaše současná práce poněkud neperspektivní. Vidina stálé a nudné rutiny vás pak vede k trochu unáhleným závěrům. Zkuste si o problému ještě popovídat se svým nadřízeným.

Kozoroh         

Partner po delší době sleví ze svých nároků a vy si tak budete moci dosyta vychutnávat pocit, že vše klape tak, jak má. Dáte protějšku najevo, že i vy jste se vztahem spokojení. A to se vším všudy, bez výhrad. Oba si uvědomíte, že postoj dělá mnoho.

Vodnář          

Díky kariérním úspěchům budete hýřit nadšením do práce. Motivace je v současné době veliká, proto ji využijte a dokažte sobě, kolegům i nadřízeným, že máte ještě navíc. Váš potenciál je bezmezný, záleží jenom na tom, jak moc na sobě budete pracovat.

Ryby  

Pokud jste se rozhodli změnit svoji bytovou situaci a hodláte se v brzké době stěhovat nebo kupovat či prodávat nemovitost, dnes se dočkáte velice pozitivní zprávy. I když budete nadšením bez sebe, uvědomte si, že ještě ani zdaleka nemáte vyhráno.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.