Horoskop na úterý 14. března: Připravte se na výbuchy emocí

Beran

Máte chuť si trochu povyrazit? Připravte se, že protějšek vás bude od tohoto záměru zrazovat. Možná budete trochu uražení, ale věřte, že partner to dělá s těmi nejlepšími úmysly. Jednoduše se o vás bojí a raději by vás měl doma. Pochopíte ho.

Býk    

Připravte se na příliv energie. Příčinou bude planeta Uran, která se nachází ve vašem znamení. Dnes proto máte velké tvořivé schopnosti a elánu na rozdávání. Připravte se však i na záchvaty vzteku a přílišnou výbušnost. Energie má totiž různé podoby.

Blíženci         

Máte slušnou šanci navýšit své příjmy. Chce to jen odvahu riskovat a cit pro příležitost, o zbytek už se postará štěstěna, která dnes stojí při vás. Konečně se tak rozhoupete ke krokům, které sice dlouho zvažujete, ale dosud jste k nim neměli odvahu.

Rak    

Vaše výtky vůči partnerovi mohou být nepřiměřené, ač se vám osobně zdají oprávněné. Proto raději ještě jednou zvažte argumenty a zamyslete se nad tím, zda to opravdu nepřeháníte. Naštěstí máte empatii a cit, proto lehce poznáte, zda jste za čárou.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Máte možnost vyřešit nedokončené soudní či právní procesy. Překonejte proto přirozenou nechuť k byrokracii a ponořte se do odložených záležitostí. Uvidíte, že se vám je podaří díky nebývalé vytrvalosti a odhodlání dotáhnout do úspěšného konce.

Panna 

Budete velice rádi, když příbuzní ocení vaši snahu pomoci. A to také udělají. Pravdou totiž je, že vaše odhodlání a laskavost jsou takřka nekonečné. Ani dnes nebudete hledět na vlastní prospěch a pro své blízké uděláte vše, co je ve vašich silách.

Váhy  

Dnes se budete řídit heslem, že láska prochází žaludkem. Bude to od vás velice prozíravé, neboť gurmánský zážitek, který připravíte, partner velice ocení a pochválí. A odměna vás samozřejmě nemine. Užijete si velmi příjemný večer.

Štír     

Kvůli večernímu programu budete dnes v práci poněkud roztěkaní a také bez nálady. Kolegové rychle poznají, že se něco děje, a proto se můžete spolehnout, že vám podají pomocnou ruku. A to nejen co se týče povinností, ale především psychické podpory.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď! 

Střelec

Budete se velice těšit na schůzku, kterou jste si smluvili s novou známostí. A máte proč. Rande se vyvede nad očekávání. Stačí, když budete sami sebou a nenecháte se rozhodit případným rozpačitým začátkem. Máte protějšku co nabídnout, nestyďte se.

Kozoroh         

Po těžkém dni v práci se necháte hýčkat a rozmazlovat protějškem. A rozhodně se máte na co těšit. Partner vám snese modré z nebe a vy mu dáte najevo, že si jeho pozornosti a obětavosti velice vážíte. Můžete se navíc těšit na noc plnou vášně.

Vodnář           

Dokážete se vžít do pocitů a myšlenek druhých. To je přínosné nejen pro vaše nejbližší, ale především pro vás samotné. Umíte se totiž poučit z cizích chyb a bystře vycítíte náladu ostatních. Ušetříte si tak spoustu zbytečných sporů, hádek a nedorozumění.

Ryby  

Je vysoce pravděpodobné, že dnes konečně naleznete odvahu k velkým činům a také dlouho plánovaným krokům. Příčinou může být jistá negativní událost, ve které se vám však podaří najít pozitivní stránky. Jak to tak bývá, každá mince má dvě strany.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.