Horoskop na úterý 14. května: Stanete se středem pozornosti

Beran 

Vyslechnete úplně náhodou cizí hovor a vůbec vás nepotěší. Až později pochopíte, že dělat rychlé závěry z nesrozumitelných útržků je hrozná pitomost. Jestli budete jednat ukvapeně, nezbude vám, než se jít v nejbližší době někomu pokorně omluvit.

Býk    

Obdržíte oficiální pozvání na akci, které jste se chtěli vyhnout. Připravte si radši aspoň trochu věrohodnou výmluvu, jinak dojde k trapasu. Vaše zapomnětlivost vás zase vypeče. Prošvihnete velkou příležitost setkat se s pro vás významnou osobou.

Blíženci          

Pokud máte dojem, že vám někdo z okolí nepřeje, je správný. Pořádně se kolem sebe rozhlédněte a zjistíte, že klacky pod nohy vám hází na první pohled velmi důvěryhodná osoba. Když se pečlivě soustředíte, dokážete jejím nástrahám lehce vzdorovat.

Rak    

Radost vám udělá zpráva, kterou obdržíte poštou nebo e-mailem. Bude se týkat vašeho rodinného života a ovlivní ho na dost dlouhou dobu. Přinesete domů s velkým nákupem i mimořádně dobrou náladu, za což si vysloužíte pochvalu od všech zúčastněných.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Jistá osoba na vás bude hodně tlačit a vy se jí podřídíte v dost ošemetné záležitosti. Projevíte-li svoji slabost, pár lidí z toho bude mít radost a pokusí se z ní těžit. Uvědomte si, že nikdy není pozdě na pokání. Bez problémů dokážete vše napravit.

Panna 

Vstřícnost, s níž přistoupíte k řešení problému, který vyvstane, vám získá sympatie okolí. Překvapivě se to neodehraje v práci ani doma. Pochopíte, že první dojem nemusí být vždycky definitivní. Změníte při jisté příležitosti názor na jednu osobu.

Váhy

Dnešek vám nasadí černé brýle. Na co se podíváte, uvidíte z té horší stránky. Uvědomte si, že přeháníte. Zkuste namíchat i trochu růžové. Hádka v příbuzenstvu se nad vámi stále vznáší jako nepříjemný opar. Dnes dostanete příležitost všechno urovnat.

Štír

Velkou radost za málo peněz si uděláte při nákupech. Pořídíte si věc, po které už dlouho toužíte a půjde o velmi výhodnou koupi. Rozhodnete se k větší akci, ale rodina vás nepodpoří. Zvládnete to sami, ale budete jim zazlívat, že vás vyšplouchli.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Bude to dnes ve vašem životě vypadat jako po výbuchu. Váš byt i vaše myšlenky ovládne chaos, kterého se budete dost těžko zbavovat. Neodmítejte pomoc dobrého kamaráda, který na vás pozná, že něco není v pořádku. Můžete se o něj úplně v klidu opřít.

Kozoroh

Je čas oplatit příbuzným a známým jejich pozvání. Uspořádáte dnes večírek, o kterém se budou ještě dlouho povídat celé legendy. Stanete se středem pozornosti v tom dobrém slova smyslu. Vzbudíte tím pozornost člověka, který vám učiní pracovní nabídku.

Vodnář          

Vaše upovídanost se vám nevyplatí. Prořeknete se před nějakým člověkem, který vám nepřeje, a bude vás to stát přinejmenším pár bezesných nocí. Nakonec se ale všechno v dobré obrátí. I negativní zkušenost může mít pozitivní dopad na vás další život.

Ryby  

Potvrdí se, že jste měli v jisté věci pravdu. Bohužel vás to moc nepotěší, protože nejde o nijak příjemnou záležitost. Přesto neupadejte do depresí. Okolí bude stát při vás a pomůže vám najít cestu z nesnází. Pro dnešek si dopřejte trochu odpočinku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.