Horoskop na úterý 14. listopadu: Udělejte něco pro své zdraví

Beran

V zaměstnání budete mít radost sami ze sebe. Nejenom, že potěšíte svého nadřízeného úžasným výkonem, ale navíc se vám povede překonat vlastní limity. A to je mnohem důležitější. Zjistíte, že máte velké rezervy, díky nimž roste váš kariérní potenciál.

Býk    

S blízkými si navzájem projevíte city. Ujistíte se tak, že se na své nejbližší můžete vždy a za každých okolností spolehnout. Nebojte se ukázat, jak moc vám na nich záleží. Každý potřebuje čas od času lásku a náklonnost. Prospěje to všem stranám.

Blíženci          

V zaměstnání se vám podaří předhonit konkurenci, a to s přehledem! Umíte se totiž ponořit do povinností, i když se ostatní poddávají lenosti a zahálce. Vy se však soustředíte na to, co je podstatné, a navíc umíte odhadnout, co po vás bude šéf chtít.

Rak    

S partnerem se domluvíte na podstatných záležitostech. Málokdy se pouštíte do vážných debat, tentokrát si však uvědomíte, že jisté věci nelze odkládat. Váš vztah neklape tak, jak byste si představovali, a je nutné začít situaci řešit. Jinak to nejde.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Můžete se těšit na překrásný kulturní zážitek, na který jen tak nezapomenete. I když se dnes poněkud plácnete přes kapsu, buďte si jisti, že litovat nebudete ani chvilku. Naopak. Ocitnete se v úplně jiném světě, kde zapomenete na veškeré starosti.

Panna 

Kvůli pracovní příležitosti budete trávit v zaměstnání spoustu času. I když vám to nebude zrovna po chuti a rodina také nebude nadšená, víte, že jde o šanci, kterou by bylo škoda prošvihnout. Proto se budete snažit vypětí za každou cenu vydržet.

Váhy  

Zadané Váhy si uvědomí, že láska je sice krásná věc, ale hory nepřenáší. Jisté problémy ve vztahu vám začnou vadit. Zejména půjde o partnerovu žárlivost, jež je dohání k šílenství. Začnete proto uvažovat o dalších krocích. Víte, že toto nechcete.

Štír     

V zaměstnání hbitě napravíte chybu svého kolegy. Ten vám bude za vaši laskavost neskonale vděčný. Ne každý by se totiž zachoval tak obětavě. Vy však moc dobře víte, jak je důležité, aby se spolupracovníci navzájem podporovali. A pracujete na tom.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Uděláte něco pro své zdraví. Naplánujete nejenom změnu jídelníčku, ale také trochu upravíte denní režim. Víte, že pohyb je nepostradatelný, a proto se rozhodnete věnovat se nějakému sportu. Ne nadarmo se totiž říká, že ve zdravém těle je zdravý duch.

Kozoroh         

Zadaný úkol dnes v zaměstnání úspěšně splníte. A to i přesto, že vám kolegové příliš nadějí nedávali. Takto ale ukážete svým rivalům, že váš potenciál je obrovský, a navíc se jen tak nevzdáváte. Umíte se překážkám postavit čelem a úspěšně je zdolat.

Vodnář          

V zaměstnání si budete stát za svým a ukážete okolí, že i když je váš názor v menšině, umíte si jej obhájit, ba dokonce prosadit. Váš jazyk je hbitý a břitký humor zapůsobí na mnoho vašich kolegů. Dokážete si svými názory získat respekt. Jen tak dál.

Ryby  

Cítíte, že někdo z vašeho okolí po vás touží? Dnes konečně zjistíte, kdo je onen tajný ctitel. A buďte si jisti, že budete nadšení. Půjde totiž o osobu, po které již velmi dlouho pokukujete. Je proto nejvyšší čas pustit se do akce. Buďte iniciativní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.