Horoskop na úterý 14. února: Pusťte se do toho, co je důležité

Beran

Vítr bude vát sice ještě trochu severní, ale přesto vás to už bude lákat k tomu, abyste si pomalu připravili jarní šatník. A vaše domácnost si také zaslouží převléct do jarního hávu. Ostatně v obchodech už jste si určitě všimli pomalu se objevujících Velikonoc.

Býk    

Nezklamte dnes někoho, kdo na vás spoléhá. Ať už to bude v práci, nebo ve vaší domácnosti, uděláte dobře, když se přičiníte. Dostat dnes můžete i milou pochvalu od někoho, kdo je pro vás velmi důležitý. Budete skoro v pokušení začít si psát deníček.

Blíženci          

Je na čase, abyste se pustili do něčeho, co je pro vás opravdu nejdůležitější. Stálé odkládání povede jenom k tomu, že si to budete neustále vyčítat. A nakonec se budete muset pokusit o nadprůměrné výsledky. Jenom na ně už budete mít méně času.

Rak    

Domácí mazlíčci dnes budou opět plnohodnotnými členy vaší domácnosti. Proto by vás nemělo překvapovat, že mají svou hlavu, stejně jako vaši blízcí. Po zlém s nimi nic nesvedete, ale platit budou zářné příklady z okolí. Ovšem pozor, musí to být příklady pozitivní.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Nějaké milé překvapení k narozeninám by měl být základ a nebude stačit nechat se vést náhodou. Bude třeba si poznamenat, kde a za kolik byste mohli danou věc sehnat. Nebo se pokuste svolat rodinnou radu a vybrat něco kolektivně. To může zabrat.

Panna 

Nejraději byste si na dnešní den vzali volno, nebo si alespoň najali v práci pomocníky, protože pro vás bude velmi těžké plnit všechny úkoly přesně tak, jak máte. Doma vám naopak podstrojují, takže tady si pak budete rozhodně připadat mnohem lépe.

Váhy  

Potřebovali byste se o Valentýnu nějak odreagovat a není vyloučeno, že se ve vašem okolí najde někdo, kdo se tohoto úkolu ujme s radostí. Nezastírejte si, že vůči jisté osobě opačného pohlaví cítíte cosi velmi romantického. Sobě raději nelžete.

Štír     

Nebudete dnes věřit svým uším, protože se k vám donesou zvěsti, které by vás ani ve snu nenapadly. Ale nepřikládejte jim větší důležitost, než mají. Všechno se totiž může ještě změnit, a to naštěstí i pozitivním způsobem, který si přesně přejete.

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Společné vaření nebo pečení s rodinnými příslušníky může skončit hádkou, protože každý z vás má své vyzkoušené postupy, které mu přijdou nejlepší. V lásce naopak nebudete muset bojovat, a to ani se sebou. Bude vám spolu opravdu velmi dobře.

Kozoroh         

Vyrazte do obchodu na nákupy s větší taškou. Naskytne se vám zde skvělá příležitost seznámit se s někým opravdu milým, kdo vám pomůže vše donést, kam potřebujete. Valentýnskému seznámení napomůžete, pokud zvolíte výraznější oblečení, které vám sedne.

Vodnář          

Přestože byste se dnes potřebovali věnovat především sobě, některé věci vás donutí myslet opět více na ostatní. Ale dejte si pozor, aby to časem nefungovalo jako výmluvy. Pokud to jenom trochu půjde, udělejte dnes něco i pro sebe.

Ryby  

Nápady vám chybět nebudou, takže se nebojte investovat do jejich prezentace. Může to být reklama v novinách nebo třeba svolání mimořádné porady. Je jedno, zda investujete čas, nebo peníze. Ale hlavně to už neodkládejte, to by vás totiž potom mrzelo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.