Horoskop na úterý 18. dubna: Mars vám přináší potíže

Beran

Dokážete se tvrdě bít sami za sebe, ale se stejnou vervou umíte zabojovat i za lidi, kteří jsou slabší anebo v jakékoliv jiné nevýhodě. Dnes také neohroženě zakročíte v podobné záležitosti a dáte tak průchod svému vyvinutému smyslu pro spravedlnost.

Býk    

Nejraději byste se věnovali více věcem najednou, abyste zvládli větší kus práce. Dnes to budete pociťovat obzvláště silně. Pokud si však neurčíte priority a neupřete veškeré úsilí k jediné záležitosti, pak není jisté, zda vůbec něco dokončíte včas.

Blíženci          

Pokud si děláte zálusk na nové pracovní místo, dnešek je pravý den k tomu, abyste se po nějakém poohlédli. Neujde vám nic, co by pro vás mohlo být zajímavé. Proto se nebojte poslat životopis i tam, kde budete mít velkou konkurenci. Musíte to zkusit!

Rak    

Snažíte se být ke svým blízkým milí a pokud s nimi musíte přece jenom řešit něco nepříjemného, jste sice přísní, ale spravedliví. Dnes však budete neustále přemýšlet nad tím, že si za svou lásku a obětavost odnášíte málo vděku. Docela vás to mrzí.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Od počátku měsíce jste stáli stranou a dívali se, jak se ostatním daří. Meteorický roj Lyridů, který naši Zem poctil návštěvou, nyní přeje vašim snahám, a tak hned ode dneška začněte pracovat na svém úspěchu. Nepropásněte jediný den a jděte si za svým!

Panna 

Jak nejlépe investovat? Tato otázka na vás dnes bude dotírat celý den. Rádi byste si rozumným způsobem uložili své peníze a také vhodně své finance rozmnožili. Proto přemýšlíte o termínovaných vkladech i nákupu starožitností nebo cenných papírů. 

Váhy  

Už několikátý den přilévá olej do ohně Mars v Raku, který si libuje v různých patáliích. Dnes se připravte na pořádný shon. Čím více si budete přát klid, tím bude naopak více chaosu. Nezbývá vám, než se obrnit trpělivostí a nějak to všechno vydržet.

Štír     

Dávejte si dnes pozor na detaily a věnujte jim pozornost. Jakékoliv opomenutí zdánlivě nedůležitých drobností by mělo za následek komplikace a vleklé problémy. Čtěte dodatky smluv, ujistěte se, že maily v pořádku odešly a kontrolujte data spotřeby.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

V dubnu cítíte hlad po vzdělání a rozšíření obzorů. Dnes se proto budete znovu shánět po kurzech a dalších možnostech vzdělávání. Jedna nabídka vám hodně padne do oka a začnete si zjišťovat všechny podrobnosti. Vyplatí se vám to, jděte do toho!

Kozoroh         

Snažte se dnes pomáhat, kde to jenom bude možné. Cokoliv totiž uděláte dobrého pro druhé lidi, mnohokrát se vám vrátí. Energie dnešního dne platnost tohoto pravidla násobí. Pomoc přitom může spočívat i v dobrém slově nebo poskytnutí cenné rady.

Vodnář          

Soustřeďte se dnes sami na sebe a snažte se přijít na to, co vás v současné době nejvíce zatěžuje nebo štve. Bude dobré s tím co nejdříve zatočit, takže se zaměřte na to, jaké jsou možnosti nápravy daného problému. Všechny problémy mají svá řešení!

Ryby  

Dnes není po včerejším hektickém tempu ani památky, a to je pro vás nesmírná úleva. Konečně si můžete dělat věci tak, jak sami chcete a zvolit si svou vlastní rychlost. Všechny úkoly tak zvládnete na jedničku a ještě si vysloužíte pochvalu od šéfa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.