Horoskop na úterý 19. prosince: Dávejte pozor na zranění

Beran

Prosinec je z ekonomického hlediska velice perspektivním měsícem. Nabízí pozitivní výhled na bankovní konto. Proto se nehroutíte z toho, že jste vánočními nákupy zasadili svému rozpočtu větší ránu. Očekáváte, že po Novém roce se korunky přikutálí.

Býk    

Býci, kteří studují, by se měli soustředit na závěrečné zkoušky. Nechávat je na poslední chvíli se určitě nevyplatí. Merkur v Kozorohu nabádá, abyste povinnosti zvládli dokončit před Vánoci. Máte skvělé podmínky k úspěchu, ale bez práce nejsou koláče.

Blíženci          

Hvězdy se vás snaží držet dál od tvůrčích činností, které by nemusely dopadnout podle představ. Platí, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kromě pokaženého výsledku hrozí i nepříjemné zranění. Jistě si nechcete kazit zdraví v tomto kouzelném období roku.

Rak    

V oblasti práce se vám začne blýskat na lepší časy. Začnete mít šanci na zlepšení financí či pracovního zařazení, což vám vykouzlí úsměv na rtech, a hned si začnete plánovat, co byste nejraději s vyššími příjmy podnikli. Držte se však raději při zemi.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED váš měsíční horoskop!

Lev     

Máte obavu z toho, že se příbuzní vymezují vůči vašim názorům. Nejcitlivěji to nesete v případě ratolestí a mladších sourozenců. Máte obavu, že přicházíte o svou autoritu. Hlavu vzhůru. Zavzpomínejte na svá revoluční léta a dopřejte jim tuto svobodu.

Panna 

Konexe mezi rodinou a přáteli se budou hodit. Pokud hledáte zaměstnání nebo byste ocenili více zakázek, rozhoďte sítě. Vesmír prozrazuje, že právě díky blízkým osobám můžete přijít k penězům. Každá koruna se hodí, před Vánoci to platí dvojnásobně.

Váhy  

Pokud patříte mezi školou povinné, naplánujte si do konce roku maximum zkoušek. V prosinci jste schopni vstřebat neuvěřitelné množství informací a také chápete souvislosti, s nimiž jste měli dříve problém. V zaměstnání profitujete ze svého know-how.

Štír     

Venuše ve vašem znamení se rozhodla rozmazlovat vás ve všech myslitelných směrech. Nač se tomu bránit? Stačí méně plánovat a víc se přizpůsobovat aktuálnímu dění. Pochopte, že ne všechny záležitosti musíte mít pod svou kontrolou. Osud to zařídí.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Na pracovním poli vám nedělá dobrou službu přílišné prosazování vlastních zájmů. Platí, že malý krok vzad může znamenat ohromný posun kupředu. Ukažte okolí, že dokážete přistoupit na rozumný kompromis. Tratit na tom nebudete. Vedení vás má na mušce.

Kozoroh         

Venuše ve Štíru se chce vyřádit a podsouvá vám jeden lepší nápad za druhým. Její vliv se odrazí především na soukromém poli, kde chcete zvelebovat, rekonstruovat, nebo se dokonce rozhoupete k možnému přestěhování. Zbývá jen přesvědčit blízké o své pravdě.

Vodnář          

Reakce v rodinném kruhu jsou nezvykle intenzivní. Musíte se snažit, abyste ze sebe vykřesali dřívější toleranci a trpělivost vůči vrtochům blízkých. Mějte na paměti, že jsou všichni nervózní z blížících se svátků, a proto se mohou chovat neuváženě.

Ryby  

Mars ve Střelci maximalizuje energii do pracovních záležitostí. Jste schopni vydělat peníze a chopit se náhlých příležitostí. Ať jde o tvůrčí práci, nebo výzkumné činnosti, můžete dosáhnout překvapivých výšin. Do konce roku stihnete tolik jako za celý rok ne.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.