Horoskop na úterý 19. září: Nové tváře vám přinesou vzrušení

Beran

Rádi byste vyřešili všechno, co mezi vámi a rodinou zůstává dlouhodobě otevřené. Diskuze se ale nevyvíjí takovým směrem, v jaký jste doufali. Netlačte na pilu a dejte událostem volný průběh. Díky pracovním závazkům přijdete brzy na jiné myšlenky.

Býk    

Milí Býci, nejlepším přítelem by v tomto období měla být rozvaha. S ní dokážete dojít do cíle sice volnějším tempem, ale bezpečně a úspěšně. V opačném případě vás čeká trnitá cesta plná zbytečných chyb i nebezpečí. Jistě uznáte, že to za to nestojí.

Blíženci          

Pokud musíte podepisovat důležité smlouvy, obraťte se na nezávislého odborníka. Jste roztěkaní a mohli byste přehlédnout důležitou maličkost. V milostném životě bude o poznání příjemnější klima. Jediné, co vás přibržďuje, je zhoršující se kondice.

Rak    

Račí intuice se v úterý opět dostane ke slovu. Neberte ji na lehkou váhu a vězte, že můžete lecčemu zabránit. V opačném případě si budete stýskat nad tím, že jste se neponaučili z dřívějších chyb. Bumerangový efekt funguje v práci i lásce spolehlivě.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Zdá se vám, že všechno uděláte nejlépe sami, a navíc nechcete své blízké zatěžovat jistými věcmi. Bohužel rodině se vaše chování nezamlouvá. Mají pocit, že jednáte za jejich zády a vaše argumenty nevnímají. Příště s nimi proberte své kroky dopředu.

Panna 

Partnerství prochází klíčovou fází, kdy si potřebujete dávat vzájemně najevo, jak moc pro sebe znamenáte. Netrávíte-li dnešní den a večer bok po boku, snažte se aspoň maximálně využít výdobytků moderní techniky. I ta může být pro oba velmi příjemná.

Váhy  

Zatímco nezadaní mají skvělé vyhlídky pro seznámení, Váhy ve vztahu to mají o poznání těžší. Vypadá to, že na vaše dveře zaklepe podzimní chmurná nálada. Místo teplých ponožek zkuste ohřát tělo a duši při příjemnější činnosti. Nemusíte chodit daleko!

Štír     

Potřebujete se uvolnit a přijít na jiné myšlenky, což se vám v rodinném kruhu moc nedaří. Není moudré sahat po skleničce alkoholu. Zdánlivě snadné řešení vašeho problému by přineslo jeden velký zádrhel.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Už jste se několikrát spálili, ale nejspíš znovu uděláte tutéž chybu. Důvěřujete člověku, který za zády roztrubuje informace z vašeho soukromí. Když se to doslechnete, budete bez sebe. Nejvíc vás na tom mrzí, že jste vložili důvěru do špatných rukou.

Kozoroh         

Baví vás poznávat nové tváře a rozšiřovat okruh známých. Projeví se to v soukromém životě i zaměstnání, kde se nebráníte školením, služebním cestám ani obchodním jednáním. Jen pozor, abyste kvůli tomu nezapomněli na staré dobré přátele či klienty.

Vodnář          

Volnočasové aktivity stále hlásí skvělé podmínky pro rozkvět. Nebraňte se žádné pozvánce do společnosti, nebo se i sami porozhlédněte na kulturním rozcestníku. Změna v rutinním programu se pozitivně odrazí ve všech životních sférách v čele s láskou.

Ryby  

Na domácí půdě hrozí konflikty kvůli vaší nezvyklé tvrdohlavosti. Nechcete ustoupit ani o píď, ačkoliv víte, že příbuzní jsou tak trochu v právu. Jde vám o princip. Skutečně si chcete kazit den kvůli takové malichernosti? Vždyť moudřejší ustoupí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.