Horoskop na úterý 2. května: Hvězdy varují před zbytečným utrácením

Beran

Pokud obchodujete s uměním, šperky nebo módním zbožím, je pro vás, aktivní Berani, připravena velmi úrodná půda. Z příznivého dopadu vašeho profesního počínání se budete těšit ještě dlouhou dobu. Teď je čas položit kvalitní základy nového rozvoje.

Býk    

V tomto období vám po profesní stránce připadají záležitosti mnohem snadnější. Uvědomujete si totiž, že nejste sami. Máte oporu v nadřízených i u kolegů a oplácíte jim stejnou mincí. Máte nyní vysokou tendenci udělat výrazný krok kupředu a vyniknout.

Blíženci          

I když finanční sféra teď není vaší hlavní parketou, vedete si přesto velmi dobře. Máte dost energie na to, abyste se uměli postarat bez větší námahy o uspokojivý tok svých příjmů. Hvězdy nabádají k zisku v souvislosti s komunikací a cestováním.

Rak    

V pracovní oblasti jste konfrontováni s velmi protichůdnými vlivy. Čelíte nedorozumění a neúspěšným jednáním, pak zase těžíte z výborné komunikace a přátelské atmosféry. Snažte se korigovat i své proměnlivé nálady, které ze změn v práci vyplývají.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Každičká buňka ve vašem těle je nabitá tou správnou energií pro vaši profesi. Tato energie si žádá plnohodnotného využití, nebojte se překážek ani problémů na pracovišti. Nakonec dokážete svým vlastním nadšením stimulovat i své kolegy a nadřízené.

Panna 

V práci jste nezdolnými tahouny, kteří jsou skvělým příkladem pro většinu spolupracovníků. Navíc máte disciplínu a ohromně vám to myslí. Takové konstelace nemohou zůstat bez odezvy a v nebeských sférách už se začíná šuškat o vašem povýšení.

Váhy  

Jste nabití elánem a touhou po zdokonalování se, zajímají vás nové postupy, zajímavá řešení a různé vychytávky. Přesto mohou vaši pracovní sféru kalit rušivé vlivy. Jste sice rození diplomati, nicméně je teď vhodné cvičit se ve větší ústupnosti.

Štír     

Jestliže patříte k těm, kteří se zrovna poohlížejí po lepším pracovním místě, je teď vhodná doba pro absolvování pohovorů a výběrových řízení. Za několik týdnů by už nemusela být důležitá jednání tak úspěšná jako právě nyní. Oslabí vaše komunikace.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Po pracovní stránce si v těchto dnech můžete spokojeností mnout ruce, protože vše běží dle vašich představ. Otevírají se vám nové obzory a velmi lákavé možnosti, a protože jste plní energie, entusiasmu a myslí vám to, můžete je beze zbytku využít.

Kozoroh         

V oblasti financí mají hvězdy jednoznačný verdikt – buďte opatrní a držte teď kasu pod zámkem! Hvězdní strážci vašich peněz naznačují nevhodný čas pro zbytečné utrácení. Může se jednat o náhlé ztráty nebo ukvapené výdaje. Investoři, rozsviťte stopku!

Vodnář          

V profesních záležitostech jste plní elánu. Vaše šikovnost a spolehlivost přímo bijí do očí. Příznivě nakloněný Jupiter do vás vdechuje dynamiku, díky které umíte překonat případné překážky. Vaše odvaha se vám teď silně vyplácí, máte skvělé vyhlídky!

Ryby  

Dnes máte šťastný den, milé Rybky, a tak se ničeho nebojte. I kdyby se proti vám všichni spikli, překonáte nesnáze bez problémů a ještě dojdete k zisku. Splňte si dnes také nějaké své dlouho odkládané přání. Hvězdy vám přejí a uděláte si radost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.