Horoskop na úterý 2. ledna: Stojí před vámi velká výzva

Beran

Nový rok jste otevřeli s úžasným nasazením, tak jak se patří na zrozence, jako jste vy. Vaše vládnoucí planeta Mars vás směruje k obrovské schopnosti regenerace a napovídá, že je zapotřebí více se zaměřit na své zájmy a nové možnosti vlastní tvorby.

Býk    

Vaše dnešní podrážděnost se bude projevovat už od rána. Budete hodně ironičtí, protivní a nepříjemnější více než jindy. A zdá se, že své jízlivosti myslíte vážně. Takže si dejte dobrý pozor na to, abyste někoho neurazili. Klidně by se to mohlo stát.

Blíženci          

Řečníci zvěrokruhu, připravte se na to, že vaše výmluvnost znatelně opadne. Nicméně o společenské akce v tomto prvním novoročním týdnu nouzi nemáte, zábavná Venuše se utlumit nenechává, ba naopak, někdy je její expanze až moc vyzývavá.

Rak    

V souvislosti s tím, jak se vám daří, se dostáváte na výsluní. A také do centra pozornosti. Nedivte se, že dnešek je další ze dnů, kdy se na vás budou od rána obracet lidé jeden za druhým. Nesnažte se vyhovět všem jejich požadavkům, to prostě nejde!

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na vaši budoucnost!

Lev     

Ohnivá Venuše ve Střelci vás zahrnuje náklonností, láká do společnosti a slibuje lásku. Někteří zde naleznete obuv šitou na míru. Jupiter rovněž není žádný troškař, prosperita je jeho doménou, takže o finance nouze nebude a vy si můžete vyhodit z kopýtka.

Panna 

Cosi mírně upozorňuje, abyste pečlivě prozkoumali vše, co je vám nejasné. Domov a rodina taktéž zaslouží větší soustředění – toto vzkazují Venuše se Saturnem. Společně vyhlašují i finanční pauzu, ale neděste se, měla by vám být spíše ku prospěchu.

Váhy  

Vaše půvabná vládkyně Venuše brouzdá znamením Střelce, čímž zvyšuje vaši vášnivost a touhu po dobrodružství. Velmi úspěšné by mohly být obchodní a podnikatelské styky se zahraničím, jenom se nesmíte bát čelit vlastním obavám, pak půjde všechno.

Štír     

Vaše ego bude při dnešku trochu vystrkovat růžky, a to především v souvislosti s kariérou. Nějaké místo či zakázka, na kterých vám bude záležet, se ukáží jako poněkud náročná výzva. Bude jenom na vás, jak se ke všemu dokážete postavit a co necháte být.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Srdíčkové záležitosti se jeví taktéž jako velmi významné oblasti vašeho života, ač vám to nyní nepřipadá. Venuše se prochází vaším znamením a snaží se ze všech sil, abyste si nemohli stěžovat na nedostatek přízně opačného pohlaví, tak oči dokořán.

Kozoroh         

Dostanete konečně, co si zasloužíte, neřkuli přímo to, co chcete. Máte tendenci zažívat neuvěřitelné schůzky s osudem. Daří se vám pracovně, při vyšším studiu, zahraničních kontaktech, v duchovní oblasti, ale třeba i při brouzdání na dalekých cestách.

Vodnář          

Hřejivá Venuše ve Střelci sice stojí při vás a zásobuje vás pozvánkami na různé společenské akce, ovšem záhy obracíte i druhou stranu jejích zvonivých mincí. Velmi rychle pak najednou chápete, že není všechno zlato, co se třpytí, a vy musíte být obezřetnější.

Ryby  

Bohužel jste konfrontováni opačným působením hvězd, než si přejete. Zapříčiňuje ho sabotér Saturn, který si kolem prstu omotává Venuši a společně s ní chystá překážky. Stručně řečeno, dveře se vám otevřou, ale nebude to zadarmo. Nadřete se nevídaně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.