Horoskop na úterý 20. prosince: Buďte opatrní ve vztazích

Beran

Dobré nápady přicházejí kdykoliv. I když vy jich máte obyčejně v zásobě spoustu, dnešek na ně bude zřejmě mimořádně bohatý. Nezavrhujte žádný z nich, přestože vám třeba bude připadat bláznivý. Nikdy nevíte, jaký je jeho skutečný obchodní potenciál.

Býk    

Netvařte se, jako kdybyste měli žaludeční vředy, a trochu se radujte z nadcházejících Vánoc. Jistě, současný vliv retrográdního Uranu a Marsu vám škodí v mezilidských vztazích, ale pokud se tomu nebudete tolik poddávat, hned to bude veselejší. Zkuste to.

Blíženci          

Říká se, že o Vánocích by na sebe lidé měli být hodní. U vás to platí nejenom v tomto období. Když někdo něco potřebuje, ochotně přispěcháte s radou anebo praktickou pomocí. Také dnes vás asi bude někdo potřebovat. Jako vždy nikoho neodmítnete.

Rak    

I malé úspěchy vás mohou přiblížit k vašemu vysněnému cíli. Nezáleží přitom na tom, jaké životní oblasti se týká. Dnešní příležitosti proto využijte beze zbytku. Jděte si za svým snem krůček po krůčku a buďte si jistí, že dojdete.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

I když se chcete co nejvíce starat o rodinu, není dobré, abyste jí věnovali opravdu všechen volný čas. Potřebujete prostor i sami pro sebe, pro své zájmy a záliby. Dnes se proto věnujte sobě, je ideální čas i na to, abyste si srovnali myšlenky.

Panna 

Jako po většinu posledních dnů i dnes myslíte jen na práci. Není to však to nejdůležitější ve vašem životě. Pokud vše do svátků nestihnete, svět se nezboří. Vánoce jsou o klidu a lásce, ne o vyleštěném nábytku, plné ledničce a prášcích na uklidnění.

Váhy  

Když se dnes nebudete rozčilovat nad malichernostmi, ušetříte si spoustu času, který můžete využít daleko efektivnějším způsobem. A také myslete na své nervy. Zabývejte se jen tím, co je důležité, a nad hloupostmi mávněte rukou. Nestojí za pozornost.

Štír     

Pokud potřebujete udělat rozhodnutí týkající se významných investic nebo důležitých nákupů, je pro něj dnešní den a dny následující naprosto ideální. Disponujete objektivním pohledem na finanční záležitosti a váš úsudek by měl být proto brilantní.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Rádi byste si užili tento týden jako divokou a úspěšnou adrenalinovou jízdu. A to na všech frontách, zejména pak ale v práci. Jste touto myšlenkou naprosto zaujatí a podle toho se chováte. I dnes se chopíte každé nové možnosti, abyste ukázali, co umíte.

Kozoroh         

Dnešní den vám přinese poznání, že změny je lepší uskutečňovat pozvolna. I strom roste pomalu. A má díky tomu hlubší kořeny. Rychlé změny jsou povrchní a nemají čas ve vás napevno zakořenit. Naopak s těmi, ke kterým dochází pomaleji, se snadněji sžíváte.

Vodnář          

Dnes můžete být každou chvíli zahloubaní sami do sebe. Není divu, advent je plný rozjímání. Při zkoumání svého vnitřního světa můžete objevit věci, které jste dosud přehlíželi. Možná zjistíte, že od nového roku byste rádi žili jinak. Máte šanci.

Ryby  

Začnete se dnes zamýšlet nad svou kariérou a nad tím, zda vám vyhovuje práce, kterou děláte. Pokud ne, nikdo vás v ní nedrží. Stačí se podívat po jiné, nabídek je všude spousta. Můžete si dát do nadcházejícího roku předsevzetí, že změníte místo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.