Horoskop na úterý 20. srpna: V lásce vám hvězdy přejí

Beran

Dnes vás čeká příležitost napravit starý omyl, který vám dlouho ležel na srdci. Pokud ji využijete, uleví se vám a získáte novou energii pro další výzvy. Buďte ale opatrní, abyste neudělali stejnou chybu podruhé. Ve vztazích se vám vyplatí být vstřícní, i když to může být náročné.

Býk

Den vám přinese nečekanou podporu od osoby, kterou jste dosud podceňovali. Tento nečekaný spojenec vám pomůže vyřešit problém, se kterým jste se sami trápili. Nezapomeňte mu však projevit vděčnost, na což někdy zapomínáte. V rodinných vztazích se dnes vše uspořádá.

Blíženci

Čeká vás náročný den plný rozhodování, která mohou mít dlouhodobý dopad. Dávejte si pozor na příliš rychlá řešení, dnes je důležité vše důkladně promyslet. Ve vztazích může dojít k napětí, pokud nebudete dostatečně pozorní k potřebám svého partnera.

Rak

Něco, co jste si dlouho přáli, se dnes může začít uskutečňovat. Nečekejte však zázraky přes noc, bude potřeba vynaložit úsilí, abyste dosáhli cíle. V osobních vztazích se vám vyplatí být upřímní, i když pravda může být někdy těžká.

Lev

Dnes budete čelit výzvám, které prověří vaši trpělivost a vytrvalost. Pokud vydržíte a nevzdáte se, odměna bude sladká. V pracovním prostředí se vyplatí držet stranou od konfliktů, které dnes hrozí. Vaše láska potřebuje dnes trochu více pozornosti.

Panna

Vztahy s okolím dnes mohou být komplikované, pokud nebudete dostatečně otevření. Snaha vše kontrolovat může vést k nedorozuměním. Zkuste se uvolnit a přijmout věci tak, jak přicházejí. Práce bude vyžadovat vaši plnou koncentraci, ale výsledek vás potěší.

[chooze:article;value:566977]

Váhy

Připravte se na nečekanou změnu, která vám může narušit plány. Pokud zůstanete flexibilní, zvládnete situaci s elegancí. Ve vztazích bude klíčová komunikace, zejména s blízkými. Vaše snaha o harmonii přinese výsledky, ale bude to vyžadovat trpělivost.

Štír

Dnešní den je jako stvořený pro řešení záležitostí, které jste dlouho odkládali. Využijte své přirozené intuice a síly, abyste dosáhli svého cíle. Ve vztazích dejte pozor na přílišnou majetnickost, může to vyvolat napětí. Důvěřujte svému partnerovi a nechte mu více prostoru.

Střelec

Dnes budete plní energie a nadšení, což vám pomůže překonat překážky, které by vás jindy zastavily. Využijte tohoto elánu k dosažení svých cílů, ale pozor na přehnanou euforii. V lásce vám hvězdy přejí, nechte se unést romantikou a užijte si společné chvíle.

Kozoroh

Před vámi stojí den, kdy budete muset udělat důležité rozhodnutí. Může se týkat práce nebo osobního života, proto pečlivě zvažte všechny možnosti. V rodinných vztazích se může objevit napětí, které vyřešíte jen trpělivostí a porozuměním.

Vodnář

Vaše kreativita bude dnes na vrcholu, což vám umožní přistupovat k problémům z nových úhlů. Nebojte se riskovat, odměna za to stojí. Ve vztazích dnes můžete pocítit touhu po změně, ale zvažte, zda je to opravdu to, co potřebujete.

Ryby

Dnes se můžete cítit trochu rozpolcení mezi povinnostmi a touhou po odpočinku. Najděte rovnováhu, která vám umožní zvládnout obojí. Ve vztazích budete muset být trochu trpělivější, partner může mít své starosti. Dejte mu najevo, že jste tu pro něj, ale nenechte se přetížit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.