Horoskop na úterý 21. března: Novoluní vynese na povrch minulost

Beran

Zdá se vám, že každý návrh na nákup ve vaší rodině vyroste do nadpozemských velikostí? Vysvětlete svým milovaným, že i když nemusíte šetřit, utrácet je nesmysl. Kupovat novou kuchyňskou linku, pokud potřebujete jen dřez, je prostě naprosto zbytečné.

Býk    

Možná se vám nelíbí, že jste při úterním novoluní v centru rušného dění, a dokonce v roli hlavního aktéra. Ale nezoufejte, všechno zvládáte na jedničku, a tak se z této situace snažte vytěžit maximum. 

Blíženci         

I když je váš život zalitý sluncem, každý to tak nemá. Ne zdaleka každý je schopný vám štěstí ze srdce přát. Vaše rozjasněná tvář dnes může někoho ve vašem okolí popudit a rozjet jeho nekalou činnost namířenou proti vašim zájmům. Pozor na přetvářky.

Rak    

V těchto dnech jsou u vás mimořádně důležité starší ženy. Ať už jde o matku, babičku, sousedku, kamarádku, nebo známou, jsou mezi vámi jisté nedořešené vazby, které byste teď měli dát do pořádku. Doba dozrála a vyřešení minulosti vám přinese radost.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Úspěch je opojný nápoj a vám se velice často stává, že vás vynese do výšin, z nichž je daleko vidět pevnou zem. Až zase pocítíte, že vás bohyně Sláva vyvyšuje nad ostatní, myslete na to, že vás jen mámí. Sleťte zpátky dolů, mezi své kolegy a blízké.

Panna 

Nezadaní, máte nejlepší období v roce k seznámení, tak do toho! Nezapomeňte, že opakujete jednu chybu, když se vám někdo nelíbí, nedáte mu druhou šanci. Že je to chyba, poznáte, když někomu druhou šanci dáte a on vás překvapí tím, jak je vám blízký.

Váhy  

Poťouchlá a zlomyslná nebeská tělesa vám dnes mohou připravit krušnější chvilku. Obrňte se trpělivostí a nedávejte na sobě znát emoce. Ideální by bylo, kdybyste ani žádné emoce necítili, na to jste však příliš citliví. Zkuste je na sobě nedat znát.

Štír     

Konečně zažíváte optimismus tak, jak má být. I když se říká, že na rozdíl od optimismu vám právě pesimismus umožňuje přežít, nevěřte tomu. S optimismem vám je líp, práce jde od ruky a dokážete daleko lépe čelit všem změnám, které se na vás hrnou.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Nejste stvořeni pro klid a nudu, ohniví Střelci! Dnes to pocítíte ještě silněji, protože novoluní v Beranu přináší ještě větší potřebu zábavy, svobody a bezstarostnosti. Pokud pro vás není vaše práce zároveň zábavou, může vás zbytečně ubíjet.

Kozoroh         

V práci se daří, ale doma to skřípe? Není každý den posvícení a nemůžete chtít vše. Hlavně neklesejte na mysli, pokud vás na domácí půdě stíhá jedno nedorozumění za druhým. Jen vás zlobí dnešní novoluní, jakmile se umoudří, vše bude jako dřív.

Vodnář           

Podrážděnost, která vás provází skoro celý měsíc, není jen tak bezdůvodná. Procházíte přerodem, který jste možná na první pohled ani pořádně nezavnímali. Přestali jste lpět na některých svých názorech, změnili jste způsob myšlení a možná i života.

Ryby  

Někteří z vás v posledních dnech podepsali nebo v dohlednu podepíší nové pracovní smlouvy. Brzy už nastoupíte na jiné místo a padá na vás nostalgie a pochybnosti. Udělali jste správnou věc? Určitě. Čas prostě dozrál ke změně a změna je přece život.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.