Horoskop na úterý 21. května: Je právě vhodná doba něco změnit

Beran 

Mohli byste si hned otevřít poradenskou firmu, vaše rada známým bude totiž k nezaplacení. Dobrá investice jim rychle pomůže z nesnází. Začnete se těšit do práce, neboť nový spolupracovník/spolupracovnice vás ve vší slušnosti mimořádně zaujme.

Býk    

Neubráníte se teď jistým starostem. Přednostně začnete řešit nové bydlení pro sebe nebo své blízké, takže si v první řadě musíte ujasnit, jaké máte priority. Máte štěstí, že vám ruku podá dobrý přítel. Pocit, že se máte o koho opřít, vás bude těšit.

Blíženci          

S novými sousedy se seznámíte při ne zrovna vhodné příležitosti. Nepadnete si zprvu do oka, ale časem se vše vstřebá a bude dobře. I přes protesty některých členů rodiny si pořiďte domácí zvířátko, pokud po něm toužíte. Taky si ho časem zamilují.

Rak    

Je načase, abyste začali uskutečňovat své evidentně perspektivní nápady, které jste si dosud schovávali ve své třinácté komnatě. Když se odvážíte skočit do toho rovnýma nohama, budete se divit, kolik lidí vám bude ochotno pomoci. Ničeho se nebojte.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Dostanete se do situace, která bude vyžadovat veškeré vaše soustředění. Máte štěstí, že vaši blízcí budou mít pro váš výstřelek pochopení. Věnujte příště více pozornosti tomu, jaké může mít vaše jednání nebo chování důsledky. Vyhnete se potížím.

Panna 

Konečně nastala doba, kdy se můžete odvážit oslovit významnou osobnost, se kterou si máte už dlouho v plánu promluvit o jistých profesních záležitostech. Fakt je, že štěstí přeje připraveným. Dobře tedy zvažte, jestli jste ve své věci udělali všechno.

Váhy

Nestyďte se požádat o pomoc dobré známé, kteří vždycky slibovali, že by pro vás udělali všechno na světě. Pokud se bude jednat o finanční výpomoc, nezdráhejte se vystavit jim potvrzení. Neberte to jako projev nedůvěry, dobré účty dělají přátele.

Štír

Nebylo by moudré, kdybyste svému protějšku rozkazovali víc, než je u vás zvykem. Raději s tím brzděte, stačí, když se omezíte na slušné až láskyplné doporučení. Uvidíte, že to zabere více, než kdybyste se rozčilovali nebo se zakuklili do mlčení.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Vaši potomci se vám postarají o dobrou náladu. Nezapomeňte zachytit kouzlo okamžiku pomocí fotoaparátu nebo mobilu. Ukáže se, že projev důvěry zabírá víc než zvýšený hlas. Nešetřete penězi za nejrůznější kroužky nebo kurzy. Jednou se vám to vrátí.

Kozoroh

Neodkládejte už rodinnou poradu o tom, jak strávíte letošní léto. Dobře naslouchejte přáním svých blízkých a neurážejte se hned, pokud budou mít rozdílnou představu než vy. U dobré večeře lépe překousnete, že se někdo bude tentokrát chtít trhnout.

Vodnář          

Vaše dobré komunikační schopnosti vás zachrání od maléru, do kterého se ovšem nedostanete vlastní vinou. Popřemýšlejte o tom, jak své dobře proříznuté pusy využít v profesním životě. Jestli jste to dosud neudělali, je právě vhodná doba něco změnit.

Ryby  

Probrat skříně a zbavit se oblečení, které jste už pár pátků nevzali na sebe, je velmi dobrý nápad. S taškami plnými svršků určitě někoho moc potěšíte. Díky tomu se seznámíte s lidmi, kteří se zabývají charitativními sbírkami. Získáte nové přátele.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.