Horoskop na úterý 22. srpna: Přijměte kritiku s nadhledem

Beran

Ve vašich koníčcích se vám dnes dvakrát dařit nebude. Bude to zřejmě tím, že budete stále jedním okem pokukovat po hodinkách. Vaše energie bude tak v tvůrčí oblasti ošizená, a tím i vaše tvorba. Dopřejte si více času pro sebe a hned to půjde lépe.

Býk    

Na vašem pracovišti se objeví osoba, která vám ukáže, kde máte stále nedostatky. Bude záležet jenom na vás, zda to přijmete a budete se od dotyčného člověka učit, nebo se od oné osoby začnete okatě distancovat a budete se chovat jako malé dítě.

Blíženci         

V oblasti lásky potřebujete zaměnit žárlivost za domácí pohodu. Máte spoustu empatie vůči prohřeškům protějšku, nikoliv však klapky na očích. Zejména odpoledne očekávejte různá nedorozumění. Ale všechno zvládnete nakonec na výbornou a bez ztráty nervů.

Rak    

Při dnešku bude třeba, abyste se připravili na dechberoucí volnočasový zážitek. Vaši přátelé budou doslova prahnout po vašem vyprávění a vy jenom s obtížemi budete tutlat, co se vám podařilo. Nakonec si to rozmyslíte a podělíte se o své dojmy.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Hvězdy ukazují skvělou kondici pro domácí pokroky. Až do vyčerpání sil byste se měli snažit o zredukování domácích restů. Budete mít navíc štěstí na ty správné pomocníky, takže si budete připadat jako praví manažeři na bojišti, kteří vše řídili.

Panna 

Jste schopní se věnovat domácím pracím, které vyžadují více různých myšlenkových disciplín. Další výhodou v tomto čase je, že vás nikdo neodtrhává od vašich povinností. Vaši blízcí vaše návrhy respektují a celkově vám fandí.

Váhy  

Podaří se vám v práci najít někoho, kdo vám ukáže mezery ve vašich vědomostech. Půjde o člověka s širokým rozhledem i vlivem, a tak si netroufnete poslat ho do háje a pravděpodobně se zastydíte. Není vyloučeno, že zauvažujete nad návratem do školy.

Štír     

Ve své drahé polovičce máte oporu, řekněme přímo obrovskou. Vy ale nestojíte o věčné zametání cestičky ve všech oblastech vašeho života. Spíše byste dali přednost většímu soukromí. Žádný váš krok nezůstává jenom vaším a na vše potřebujete povolenku.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

V práci budete na očích více než mimo léto. Ovšem vy se brzy přestanete zajímat o své okolí. Zatímco jindy byste některé věci možná obrečeli, dnes vám je tak nějak krásně jedno, co si o vás kdo bude myslet, povídat a potažmo třeba rovnou i vymýšlet.

Kozoroh         

Dáte si předsevzetí nerozčilovat se ve vztahu kvůli všemožným maličkostem. Takže vám je dnes jedno, zda partner nezapomněl dát prádlo do pračky, nebo třeba přišel o dost později, než slíbil. Povede se vám najít ve vztahu brzy správnou míru.

Vodnář           

Dnes byste o svých velkých kariérních plánech neměli příliš uvažovat. Přicházejí k vám sice snadno a rychle, bez velkých snah a nátlaků, a navíc půjde o výborné myšlenky, ale bude se jednat o způsob, díky němuž můžete hodně vydělat i utratit.  

Ryby  

Opět se k vám donesou zprávy o záletech vaší drahé polovičky. A uvědomíte si, že v takovéto situaci je vždy nutné myslet na zadní vrátka. Nevyhnete se tak cestě do banky, kde podniknete patřičné kroky, stejně jako k notáři, který vám pomůže.   

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.