Horoskop na úterý 23. dubna: Výhodná koupě se vyplatí nejenom vám

Beran 

Konkurenční firma o vás projeví zájem, což vás nejen příjemně překvapí, ale získáte také pevnější pozici ve svém vlastním zaměstnání. Pokud budete o nabídce uvažovat, budete muset vzít v potaz nejen finanční stránku věci, ale také čas a náročnost.

Býk    

Budete si vědomi toho, že vás chce kdosi obalamutit. A rozhodně si to nenecháte líbit. Dotyčnému dáte velice jasně najevo, že podobné chování rozhodně nebudete tolerovat. Nebojte se být nekompromisní. Uvidíte, že jen tak si získáte respekt a úctu.

Blíženci          

Můžete se těšit na finanční vzpruhu. Injekce se vám bude koneckonců velice hodit. Umíte peníze investovat prozíravě a ani tentokrát neprohloupíte. Výhodná koupě se vyplatí nejenom vám, ale také celé vaší rodině. Je hezké, že myslíte i na své blízké.

Rak    

Máte své představy o budoucnosti firmy, v níž pracujete. A vaše vize se pravděpodobně v nejbližší době naplní. Odpustíte si však vševědoucí pohledy a místo toho se budete snažit být pro svého zaměstnavatele co největším přínosem. Vaši obětavost ocení.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Kohout, Pes, nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Zjistíte, že máte mnoho nedodělaných restů. Výsledkem bude, že dnešní den strávíte převážně v zaměstnání. I když to nejspíš nebude nic příjemného, věřte, že práce, kterou odvedete, bude velice užitečná a potřebná. Jednou za čas se musíte obětovat.

Panna 

Při práci přesčas si vyříkáte nedorozumění s kolegou. Nakonec dojdete ke kompromisu, se kterým budete spokojeni jak vy, tak váš spolupracovník. Uvědomíte si, že některé spory jsou naprosto zbytečné. Příště se tedy podobným hádkám raději vyhnete.

Váhy

V zaměstnání se budete cítit poněkud nesví. Důvod? Máte pocit, že vám práce nejde tak, jak byste si představovali. Můžete však být klidní, jde jen o momentální stav. Faktem je, že se ve svých výkonech neustále zlepšujete a povýšení vás časem nemine.

Štír

Jste v dlouholetém vztahu? V tom případě se dnes s partnerem utvrdíte ve vzájemné lásce, věrnosti a náklonnosti. I když by se to mohlo zdát jaksi samozřejmé, je velice důležité občas projevit své city. Jen tak bude váš vztah i nadále vzkvétat a růst.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Připravte se na rozhovor s nadřízeným. Pro tyto účely byste měli použít své nejlepší diplomatické umění. Nátlak a ultimáta nikam nepovedou, na to se připravte. Naštěstí máte empatii pro jednání s lidmi. Díky tomu nakonec dosáhnete toho, co chcete!

Kozoroh

Domácí dusno rozptýlíte skvěle zvoleným dárkem. Je vidět, že své blízké máte přečtené a nedělá vám problém poznat, co chtějí. Díky svému diplomatickému umění dokážete nastolit opět pohodu a klid. Jen tak dál! Vaše rodina to koneckonců umí ocenit.

Vodnář          

Dnes vám hvězdy nebudou v milostné oblasti příliš přát. Proto se raději nepouštějte do žádných flirtů, avantýr, tím méně milostných vyznání. Je totiž velice pravděpodobné, že by nedopadly dobře. Raději se soustřeďte sami na sebe, své zájmy a záliby.

Ryby  

Pokud vám byl protějšek nevěrný, je dost možné, že dnes jeho podvod odhalíte. To však neznamená, že byste měli svého partnera pro jistotu podrobit křížovému výslechu. Nechte se vést svou intuicí a citem. Nepodkopávejte důvěru. Spíše naslouchejte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.