Horoskop na úterý 23. května: Můžete vyzkoušet novinky v milostném životě

Beran

Venuše v Raku je vynikající nejen pro milostné avantýry, ale také pro rozvíjení vášně v rámci manželství. Zkusit můžete cokoliv, co bude příjemné vám oběma. Dařit se bude ale i v jiných oblastech, protože vášeň je skvělý pohon pro všechny činnosti.    

Býk    

Jste velmi citliví na sebemenší výkyvy v rodinné atmosféře a může vás trápit určitý odstup nebo netečnost některých členů rodiny. Také špatně nesete jejich kritiku vůči vaší osobě. Vyčítají vám, že jste příliš liknaví a nedůslední? Překvapte je!

Blíženci          

V oblasti peněz se budete pohybovat jako na houpačce. Počítejte s tím, že budete velmi blízko toku peněz, přesto vám vždy jaksi proklouznou těsně pod rukama. Příjmy budou váznout v zaměstnání, ale podrží vás rodina. Inu, v nouzi poznáte přítele.

Rak    

Jste v oblasti práce stabilně výkonní. Pravděpodobně se nyní ponořujete do zaměstnání s nevšední vervou. Práce vám je duševní oporou. Jiné oblasti vás totiž naplňují spíše nervozitou. Nevíte, co chcete a kam byste měli jít dále, abyste byli spokojeni.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Nesnažte se dnes přetvařovat a problémy v partnerství bagatelizovat. Pamatujte, že hádky uvolňují dusno, a tak se jim nevyhýbejte. Jen při nich neříkejte absolutní podpásovky, které by dlouhodobě mohly zlomit sebevědomí vašeho milého nebo vaší milé.

Panna 

Jste velice pyšní na své pracovní výsledky. Bohužel vám asi bude kazit radost partnerství. Bude vám doma vyčítáno, že jste stále duší v práci, což je pravda, ale zase se tolik nesnažíte jenom pro sebe, ale děláte to i pro partnera a rodinu.

Váhy  

Pravděpodobně máte díky Jupiteru v Býku chuť zúčastňovat se nejrůznějších vzdělávacích kurzů. Jste rádi v kolektivu více lidí a necháváte na sebe působit mnoho rozličných názorů. Učíte se tak vlastně hned několikrát, a to z mnohočetných zdrojů.

Štír     

Využijte svitu Merkura a snažte se zužitkovat poslední dny jeho blahodárné působnosti. Snadno se soustředíte, rychleji přijímáte novinky z oboru, žádné nové informace vám nedělají potíž. Přihlaste se do nějakého kurzu, nebo rovnou ke zkouškám.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Pozor na podrážděnost, zejména v zaměstnání. Budete mít tendence zlehčovat pracovní problémy druhých, snažte se o větší empatii a pochopení potíží, kvůli kterým za vámi kolegové chodí. Kdyby to nebylo vážné, nechodili by a poradili si s tím sami.

Kozoroh         

Od 23. května máte možnost promluvit si bez křiku s partnerem o jeho případných záletech. Jedná se i o nutnost rozhovoru mezi manželi, kteří jen cítí odcizení a každý tajně touží po jiném stylu erotiky. Bez upřímnosti to nepůjde a budou potíže.  

Vodnář          

V tomto čase se smiřujete s faktem, že máte mnoho cenných informací, které nikoho nezajímají. Buďte trpěliví, učte se dále, a až přijde váš čas, naučená moudra dobře využijete a i finančně zúročíte. Jde jen o sebekázeň a trpělivost. A obojí máte.

Ryby  

Dostáváte se do situace, že se vám daří zúročit své pracovní schopnosti. Jste dáváni v kolektivu za vzor. Máte skvělé předpoklady pro pracovní postup, jste velice průbojní, ale zároveň nezapomínáte na solidaritu s méně talentovanými jedinci.   

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.