Horoskop na úterý 24. října: Může vám uniknout důležitý detail

Beran

Vůdčí znamení Berana se může naplno projevit i v domácí sféře. Konečně se nemusíte bát, že by vaše slova byla špatně pochopena nebo že by šli příbuzní proti vám. Naopak táhnete za jeden provaz a žádná hvězdná nepřízeň vám nehází klacky pod nohy.

Býk    

Úterý je jako stvořené pro reminiscenci a zvažování dalších kroků do budoucna. Co je pro vás v životě nejdůležitější, co vás motivuje a bez čeho naopak dokážete žít? Nejste-li spokojeni se současným směřováním, máte jedinečnou příležitost ke změně.

Blíženci          

Řešíte nějaký složitý problém? Nehledejte pomoc u nikoho jiného. Správnou cestu, jak z prekérní situace ven, totiž najdete jen díky vlastní intuici. Zklidněte se a zeptejte se sami sebe, co potřebujete změnit. A pak to udělejte. Stačí mít odvahu.

Rak    

Raci vyhlíží báječný závěr měsíce, kdy mohou zažít spoustu novinek. Vesmír jim nabízí pestrou paletu zážitků, z nichž si můžete vybrat podle své libosti. Je vaší prioritou láska? Nebo byste snad uvítali rozšíření rodiny? Vesmír se nebrání ničemu.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Inspirace dýchá ze všeho, do čeho se Lvi během úterý pustí. Jste motivujícím prvkem pro své kolegy i příbuzné. Málokdo v sobě nalezne tolik odvahy, aby se pustil na neprobádanou půdu s tak sebejistým přístupem. Snažte se zůstat stát nohama na zemi.

Panna 

Nabízí se spousta zajímavého zboží, které se vám strefuje do vkusu, ale naštěstí se nenecháte opít rohlíkem. Zvažujete všechna pro a proti a nikam nespěcháte. Marketingoví experti si na vás mohou vylámat zuby a zůstanou s prázdnýma rukama.

Váhy  

Duše Vah se zabydluje v harmonii, o niž v uplynulých říjnových dnech přišla. Rodinný kruh je znovu místem, kde nabíráte ztracené fyzické i duševní síly. S rodinou táhnete za jeden provaz a snažíte se napravit, co se vám v minulých týdnech nepovedlo.

Štír     

Milí Štíři, v úterý se do vašich služeb hlásí samo Slunce! Včera vstoupilo do vašeho znamení a přináší rapidní vylepšení nálady. Slibuje pozitivní vývoj v milostném životě i financích, a to zní jako slibný příslib závěru října, nemyslíte? Ničemu se nebraňte!

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V zaměstnání i na finanční půdě se snažte získat maximum informací, abyste neudělali chybný krok. Obvykle vidíte díky intuici dopředu, ale tentokrát na to nespoléhejte. Nejspíš by vám unikl důležitý detail, který by nadělal zbytečnou neplechu.

Kozoroh         

Třikrát hurá! Konečně se dostáváte do kondice. Po psychické i fyzické stránce se cítíte skvěle a je to na vás znát. Navíc díky Venuši v Panně máte postaráno o zvýšenou pozornost opačného pohlaví. Singles se mohou seznámit se zajímavým protějškem.

Vodnář          

Uran v trigonu s Plutem se podepíše na střídání nálad. V úterý se dostáváte snadno z extrému do extrému a spouštěčem může být naprostá maličkost. Nejcitelnější je to na domácí půdě, kdy se blízcí v citovém životě chovají jako slon v porcelánu.

Ryby  

Kondice Ryb strmě stoupá a vylepšuje se také zdravotní stránka. Dlouhodobě nemocným slibuje vesmírná konstelace vylepšení zdravotního stavu. Máte také jedinečnou příležitost zbavit se nejrůznějších nešvarů, jako je kouření či nezdravá životospráva.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.