Horoskop na úterý 25. července: Uran je dnes na vaší straně

Beran

Můžete se směle pustit do řešení i toho nejzapeklitějšího problému. Přijdete na východiska, která by vás předtím nenapadla. Planety vám propůjčují jasný úsudek a dokážete přitom zachovat nadhled. Pokud vás ostatní požádají o radu, neodmítejte je.

Býk    

I když vítáte, že je tento měsíc více nabitý událostmi všeho druhu, než jak tomu bylo v minulém období, pravdou je, že se v jeho závěru cítíte trochu unaveni z hektického tempa. Máte na to nárok. Odškodněte se něčím hezkým anebo vyrazte na dovolenou.

Blíženci         

Uran v pozitivním trigonu s Plutem vám bude skvělým pomocníkem v intuici a logickém uvažování. Vyhnete se všemu, co by vás mohlo brzdit, a naopak vycítíte, kde jsou vaše šance, a půjdete si odhodlaně za svým. Vaše soustředění bude inspirovat i ostatní.

Rak    

Málokdy vám dělá menší obtíže jasně formulovat myšlenky a vyjádřit se. Vaše řečnické schopnosti jsou úžasné, a tak vám okolí doslova visí na rtech. Využijte toho i ve svůj prospěch. Požádejte o zvýšení platu, absolvujte pohovor anebo vyznejte lásku.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

Jste na vrcholu a daří se vám. Podívejte se, kdo všechno vám k tomu pomohl, a vyjádřete jim svou vděčnost. Buďte pyšní i sami na sebe, ale nesklouzněte k vychloubání a aroganci. Podpořte jiné lidi, u kterých vidíte talent a touhu něčeho dosáhnout.

Panna 

Možná teď obtížně hledáte rovnováhu mezi tím, kolik vyděláte a kolik utratíte. Neztrácejte klid, jde jen o přechodné období. Pokud nemáte finanční rezervu, poučte se z této situace, a až se zase zablýskne na lepší časy, začněte ji zvolna vytvářet.

Váhy  

Milé Váhy, vaše finance nejsou v ideální kondici, tak se vyhněte větším nákupům. Zatímco tady vás Jupiter v Býku poněkud omezuje, v oblasti práce a kariéry prožíváte skvělé období. Neobávejte se ani zkoušet nové možnosti, všude vás přivítají s otevřenou náručí.

Štír     

Ve vzduchu visí nějaká příjemná pracovní cesta a vy se těšíte, že by volba mohla padnout právě na vás. Únik z každodenní reality by vám mohl pomoci dobít baterie a vidět plno věcí v jiném světle. Na pár dnů odjet můžete ale i sami, prospěje vám to!

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Využijte tohoto období pro studium cizích jazyků a zdokonalujte se zejména v konverzaci. Cestujte do zahraničí, hledejte si výměnné pobyty anebo pracovní příležitosti za hranicemi. Máte příležitost najít poměrně snadno něco, o čem sníte už dlouho.

Kozoroh         

Zdá se vám, že kolem vás panuje zbytečná nervozita a lidé jako by propadali až nějaké hysterii. Tak se to jeví vaší mírumilovné a klidné povaze. Nerozumíte tomu, míjí vás to. Tyto rozdíly se tento den projeví hlavně v práci a v partnerském vztahu.

Vodnář          

Zažíváte harmonický měsíc, a to vám dovoluje prožívat léto v naprosté pohodě. Kromě počasí vás nic moc netrápí. Je právě čas domluvit se, kam letos vyrazíte na dovolenou. Pokud už jste se vrátili, dopřejte si aspoň menší výlety, než nastane chladnější období.

Ryby  

Dnešní den je stejně jako ten včerejší jedním z nejobtížnějších za poslední dobu. Problémy v práci kulminují a nedokážete najít společnou řeč vlastně skoro s nikým. Kariéra je momentálně oblastí, která vám ubírá energii i klid. Ten není ani doma.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.