Horoskop na úterý 26. března: Čeká vás dynamické období

Beran 

Mars vás svádí k pracovním aktivitám. Není to vůbec špatné, dopřál vám pro ně totiž dost energie, takže jde všechno od ruky. Nemusíte se bát ozvat, pokud máte jiný názor než vaši nadřízení. Také neváhejte pomoci kolegovi, pokud vás o pomoc požádá.

Býk    

Co se týče pracovních záležitostí, vedete si přímo skvěle a můžete udělat významný krok kupředu. Vaše nápady nezůstanou bez odezvy, ale nemyslete si, že všechno zvládnete sami. Pokud si nevíte rady, jak prosadit své návrhy, požádejte o pomoc kolegy.

Blíženci          

Pokud jste obchodníci, pracujete v bankovnictví nebo pojišťovnictví, nezastavíte se. Může za to vaše vrozená, a dnes zesílená, výřečnost. S tou jste schopni prodat komukoli cokoli. Báječné úspěchy vás navnadí tak, že budete opravdu k nezastavení.

Rak    

Svůdník Mars nešetří erotickými jiskrami, vášniví Raci. Prioritou se stane zvýšená sexuální aktivita, a to bez ohledu na váš stav. Pro nezadané lítá ve vzduchu seznámení, zadaní si prohloubí svůj vztah. Nebo se nechcete vázat? Nemusíte, užívejte si.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes, nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Komunikace je vaší alfou a omegou. Stojí za řadou vašich úspěchů. Jenže se také může stát vaší Achillovou patou. Pokud vám hvězdy nepřejí, tak jako teď Merkur s Marsem, můžete být dost nevybíraví, a dokonce konfliktní. Naštěstí vás chrání Slunce.

Panna 

Nedovedete si představit, že byste pracovali sami. Vaše touha po komunikaci a pracovní aktivity se uplatní nejlépe v kolektivu. Kolegové si vás poslední dobou velmi oblíbili. Pokud se připletete k nějakému sporu, kolegové vás požádají o rozsouzení.

Váhy  

Práce vás naplno pohlcuje. Cítíte se neúnavní, aktivní, silní a velmi energičtí. Navíc jste mazaně výřeční, což vám pomáhá při posunu kupředu. Buďte ohleduplní ke svým kolegům, kteří teď nemají nejlepší časy. Jako neporazitelní jim můžete pomáhat.

Štír     

Ve vaší kariéře nastává dynamické období. Nadšením vás to příliš nenaplňuje, vaše psychika dostává zabrat. Nemáte chuť se věnovat kariéře, protože máte plnou hlavu milostných záležitostí. V práci je ale třeba myslet na práci, i když se vám nechce.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Nemáte v práci problémy, pokud děláte něco, co vás baví. To pak dokážete naplno zapojit svou kreativitu i pracovitost a jeden úspěch stíhá druhý. Problém však je, pokud narazíte na stereotypní práci, kde nemáte co objevovat. To vás vysloveně deptá.

Kozoroh         

Dnes se zaměřte na různé dodělávky. Práce vyžadující trpělivost a plánování projektů do budoucnosti. Je to vaše parketa a se svou rozvážností dosáhnete úspěchu. Inteligentní Merkur dohlíží i na to, aby se vám vedlo při zkouškách a při fyzické práci.

Vodnář          

Probudili jste se do klidu a klidní byste měli být po celý den. Žádné drama, ale také žádná vášeň. Neutrální dny, kdy se nic neděje, nemáte moc rádi. Najděte si vlastní rozptýlení a obnovte svůj starší záměr rozšířit si vzdělání nebo schopnosti.

Ryby  

Jste oblíbenci přímo samotné královny lásky – planety Venuše! Můžete dnes k někomu pocítit hluboké sympatie. Nejde však o člověka, u kterého by vévodila dobyvačnost ve svádění. Poznávacím znamením je spíše citlivost. Použijte svou intuici, nezklame vás.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.