Horoskop na úterý 27. června: Vhodný den říct si o peníze

Beran

Většinou vám nedělá obtíže své myšlenky jasně formulovat a srozumitelně se vyjádřit. Dnes budou vaše řečnické schopnosti mimořádné, okolí bude doslova hltat každé vaše slovo. Využijte toho. Požádejte o zvýšení platu, složte zkoušku či vyjádřete city.

Býk

V tomto měsíci obtížně hledáte rovnováhu mezi příjmy a výdaji. Dnes z toho budete hodně nervózní, ale zachovejte klid. Je to jen těžší období a zase bude lépe. A to už zanedlouho! Pokud nemáte finanční rezervu, poučte se a začněte si ji vytvářet.

Blíženci

Klidně se dnes pusťte do řešení i toho nejzapeklitějšího problému. Východiska, na které přijdete, budou originální a předtím vás ještě nenapadly. Hvězdy vám totiž propůjčují jasný úsudek i nadhled, které vám pomohou vidět věci jinak. Využijte toho!

Rak

V práci se dnes bude probírat příjemná pracovní cesta. Těšíte se, že by volba mohla padnout právě na vás. Takový únik z každodenního stereotypu by vám pomohl dobít baterie. Vyjet někam ale můžete i bez pracovních povinností, naplánujte si výlet.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Lev

Tento měsíc je pro vás jako jízda na tobogánu, samá nečekaná zatáčka. Některé dny jsou pohodové, jiné byste nejradši vymazali. Ten dnešní naštěstí patří k těm prvním, takže si ho užijte. Můžete si třeba naplánovat návštěvu koupaliště či letního kina.

Panna

Merkur dnes vstupuje do Raka a zdá se vám, že všude kolem vás je zbytečná nervozita. Dokonce máte dojem, že lidé jakoby propadali hysterii. To na vás nepůsobí dobře a podléháte tomu. Navíc se objeví komunikační problémy, a to se projeví hlavně v práci.

Váhy

Spolehněte se dnes na svou intuici a logické uvažování. Díky tomu se vyhnete všem překážkám, které by vás mohly brzdit v kterékoliv oblasti. Stejně tak vycítíte své šance, kterých se můžete chopit a posunout se tak o pořádný kus dále. Jděte za svým!

Štír

Dnes vás zaujme věc, po které už delší dobu toužíte. Přesto budete zvažovat, zda si ji koupit, nebo ne. Přemýšlíte tak i s ohledem na letní dovolenou, snažíte se ušetřit. To je chvályhodné. Zapamatujte si to i na zbytek roku, rádi hodně utrácíte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V poslední době je váš život nabitý událostmi všeho druhu, pravdou však je, že se cítíte trochu unaveni z hektického tempa. Není se čemu divit, máte na to nárok. Snažte se dnes nebrat si více povinností, než musíte, a nerozčilujte se kvůli banalitám.

Kozoroh         

Merkur přecházející dnes do Raka bude kulminovat vaše problémy v zaměstnání. A to jste si v minulých dnech mysleli, že nemůže být hůře! Nedokážete najít společnou řeč téměř s nikým. Kariéra je nyní problematickou oblastí a ubírá vám to radost ze života.

Vodnář          

Rádi byste dosáhli úspěchu, ale momentálně se vám moc nedaří. Dnes budete přemýšlet nad tím, co děláte špatně. Trocha meditace nikdy nezaškodí, ale věřte, že vás v tomto měsíci hodně táhnou dolů planetární konstelace. Už v červenci se vše zlepší.

Ryby  

V tomto období se budete snáze učit cizí jazyky. Využijte proto tyto dny pro jejich studium a zdokonalujte se hlavně v konverzaci. Čeká vás přece dovolená, proto to pro vás bude užitečné. A využijete toho samozřejmě také v práci a v soukromém životě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.