Horoskop na úterý 27. prosince: Vyřešte dnes zásadní problémy

Beran

Ti z vás, kteří dnes musí do práce, mohou cítit velkou rozmrzelost z toho, že je třeba opět plnit své pracovní povinnosti a respektovat autority v podobě nadřízených. Po pohodě vánočních svátků je to jako ledová sprcha. Vydržte to, nedá se nic dělat.

Býk    

Pokud musíte do zaměstnání po několikadenním volnu stráveném s rodinou, jste zřejmě docela rádi. Kvůli planetárním konstelacím to nebyl žádný med. Může se však stát, že po roztržkách s blízkými jste rozladění a budete hodně šťouraví a nepříjemní. 

Blíženci          

Každá vyslaná myšlenka má svou energii. Pokud dnes uvažujete o tom, že byste rádi měli hezký den, myslete pozitivně, a to i tehdy, pokud nemáte zrovna dobrou náladu. Negativním myšlením si přitáhnete jen ještě větší chmury a neúspěchy. Je to na vás.

Rak    

Zkuste se dnes zaměřit a soustředit sami na sebe a identifikovat své potřeby. Je to důležité, abyste věděli, kde pociťujete nedostatky a mohli zapracovat na jejich efektivním odstranění. Můžete si také promyslet, jaké jsou možnosti jejich nápravy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Využijte volnějšího období a začněte dnes řešit problémy, na které jindy nemáte čas. Nemusí jít o nic světoborného, přesto se jedná o záležitosti, které byste chtěli mít uzavřené. To je dobře. Problémy mají tendence se vynořit v nejnevhodnější dobu.

Panna 

Pokud máte i dnes dovolenou, vypravte se někam na hrad nebo zámek, kde se konají v tomto období prohlídky. Bude to pro vás velmi příjemné osvěžení. Nahlédnutí do Vánoc v minulých dobách vám může ukázat, jak zkomercionalizované jsou tyto svátky teď.

Váhy  

Netrapte se tím, že je po Vánocích a na další musíte čekat celý rok. Raději se zaměřte na to, jaká máte očekávání od nadcházejícího roku a uvidíte, jak se chmury rozplynou. V životě je lepší soustředit se na to, co je před vámi než dívat se zpátky.

Štír     

Nesmíte se divit, pokud vás od rána pronásledují události jedna za druhou. Dnešní den může mít opravdu v mnohém zrychlené tempo. Naštěstí půjde ve většině případů o radostné nebo neutrální záležitosti, takže nejspíš zapotíte, ale jistě nevyděsíte.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

Už se zvolna ladíte na příchod nového roku. Pokud přemýšlíte o změnách v jakékoliv oblasti, nezačínejte se žádnými do té doby, dokud si nebudete zcela jistí, že přesně takto to chcete. Pokud si jistí jste, můžete třeba už dnes zahájit první kroky. 

Kozoroh         

Tento měsíc je bohatý na finance a různé nečekané a o to příjemnější změny. Určitý překvapivý zvrat na vás může čekat i dnes, měl by se týkat vašeho zaměstnání. Zřejmě něčeho, co jste udělali v nedávné době a nyní by mělo přinést své sladké ovoce.

Vodnář          

Vaši blízcí po vás dnes od rána budou v jednom kuse něco chtít. Budete se snažit jim vyhovět, ale rozkrájet se nemůžete a ukazuje se to jako nemožné. Jejich očekávání jsou hodně nadsazená. Nijak přehnaně se tím netrapte. I oni se musí snažit sami.

Ryby  

Dnes se ráno probudíte plní energie a s pocitem, že zvládnete naprosto všechno. Pustíte se proto do úkolů, které byste do konce roku chtěli vyřešit, i když jsou náročné. Hlavně nepřeceňte své síly, abyste místo očekávaného úspěchu nesklidili posměch.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.