Horoskop na úterý 27. února: Potřebujete se odreagovat

Beran

Neváhejte dnes využít své dobré nápady a zapojte svůj bystrý intelekt pro strategické plánování postupných kroků k vašemu úspěchu. Ty jsou velmi důležité. Nepodceňujte ani komunikaci s ostatními lidmi, také ta nyní může pomoci ke kariérnímu skoku.

Býk    

Dnešní den ve vás probudí vaše vnitřní dítě. Budete se dívat na svět nezaujatýma, bezelstnýma očima a potěší vás i drobnosti, které běžně přehlížíte. Odvážíte se toho, co byste jindy považovali za bláznivé a ulítlé. Bude vám fuk, co tomu říká okolí.

Blíženci          

Naordinujte si dnes jako lék na své starosti návštěvu kulturních akcí nebo kontakt s podobně smýšlejícími lidmi, například na různých srazech. Není někde ve vašem okolí nějaký? Taková setkání vás nadopují novou energií a přijdete na jiné myšlenky.

Rak    

Dnešek je vhodný pro to, abyste začali uvažovat o svých prioritách. Máte totiž touhu vytvořit něco smysluplného a užitečného. Teď jde jen o to, v jaké oblasti se chcete realizovat. Čím lépe si vše promyslíte, tím úspěšnější ve svém úsilí budete.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes se setkáte s kritikou. I když z ní samozřejmě nejste nadšeni, dá se z ní vytěžit mnohé pro vaše dobro a osobní rozvoj. Občas nějaká ta negativní zpětná vazba neuškodí, pokud je konstruktivní. Pomůže vám vyvarovat se v budoucnu stejných chyb.

Panna 

Využijte energií dnešního dne k výuce nebo publikování či jinému sdílení vašich nápadů. Dejte všem vědět o svých znalostech. Vaše slova mají v těchto dnech velikou moc, a navíc vám planety propůjčují skvělé vyjadřovací schopnosti. Ukažte se světu.

Váhy  

Počítejte dnes s drobnějšími konflikty a rozepřemi. Poradíte si však s nimi svým typicky okouzlujícím způsobem. Váš šarm je nepřekonatelný. Bouřku změníte ve sluníčko, a pokud by se přece jenom zablýsklo, nevadí. Každá bouřka přece pročistí vzduch.

Štír     

Tvůrčí energie vám dnes rozhodně scházet nebude. Dost kreativní jste především v otázce peněz a obchodu. Využijte toho ve svém zaměstnání nebo podnikání. Budete disponovat skvělými nápady už od rána a s postupujícím dnem to pak bude stále lepší.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Dnes se ve vaší každodenní rutině objeví vzrušující a neobvyklé prvky. Mohou přijít v kterékoliv oblasti života. Každopádně vás osvěží a dodají energii a radost ze života. Povedete také zajímavé rozhovory, které občerství vaši mysl a pohled na svět.

Kozoroh         

Dostanete pozvánku na zajímavou akci. Neodmítejte ji. Jste v období, kdy všude, kam přijdete, sklízíte obdiv. Jeho důvodem není zdaleka jenom váš vzhled, ale i schopnost být okouzlujícími společníky. Potřebujete se trochu odreagovat, tak tam vyrazte.

Vodnář          

Dnes si k vám najde cestu někdo, komu není vůbec do skoku. Jeho trápení bude i pro vás překvapením a nebudete si jistí, zda mu můžete pomoci třeba jen radou. Máte totiž dojem, že dotyčný člověk se v situaci chová statečně a správně. To mu i řeknete.

Ryby  

Práce a hektický životní styl sice pomáhají zajistit vaši rodinu, uvnitř však šťastní nejste. Je to způsobeno i tím, že nedokážete dostat do rovnováhy čas strávený prací a čas, kdy chcete být s rodinou. Zvažte dnes možnosti, co v tom můžete udělat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.