Horoskop na úterý 28. února: Na obzoru je nový ctitel

Beran

Nový den vás zastihne v poměrně dobré náladě, protože berete život naplno a optimismus vám vždy umožní znovu začínat. Nezapomeňte na tento poznatek i v době, kdy vás někdo zklame nebo rozčílí. A že se jich najde docela dost. Láska ale drží.

Býk    

Nedostávejte se dnes do časových skluzů, a i když vás někdo dnes bude lákat na maškarní, dobře se rozhodněte, zda máte opravdu dostatek času. Jinak se o váš čas poperou rovným dílem pracovní povinnosti a váš milovaný protějšek. Kdo vyhraje, je otázka.

Blíženci          

Bude vám líto, že už nejste děti, protože byste si také ideálně vyrazili na maškarní pro děti a nemysleli chvíli na žádné pracovní povinnosti nebo vztahové otazníky. Jsou ale i jiné způsoby, jak se dnes můžete odreagovat. Zkuste třeba jógu či meditaci.

Rak    

Nestačí dnes dělat to, co šéfovi na očích vidíte. Bude to tím, že vás těch šéfů bude hodnotit hned několik. Dělejte proto jenom to, o čem jste přesvědčeni, že je náplní vaší práce. Ostatní počká. Rodina vás po delší době konečně zase rozesměje.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Jestliže je u vás poslední dobou tak nějak střídavě oblačno, pak si buďte jisti, že klíč nebude ve skutečném počasí, ale ve vaší podrážděnosti. Na maličkosti reagujete přecitlivěle a bude chvíli trvat, než si některé věci v sobě prostě srovnáte.

Panna 

Nemějte dnes někomu z blízkých za zlé, že cosi rozhoduje stylem o vás bez vás. On to na rozdíl od historického příkladu nemyslí vůbec špatně. Otevřený rozhovor je ale nezbytný, jedině tak máte šanci si vzájemně vyjasnit vše, co se vám nelíbí.

Váhy  

Únava vám může pod očima vykroužit kruhy, ale ani to vás nezastaví, protože pokud musíte, dovedete důkladně šlápnout do pedálů. Nebojte se být akční přesně tak, jak to cítíte. Jsou věci, které nepočkají a které byste měli vyřídit opravdu prioritně.

Štír     

Dnes je zapotřebí neklopit uši, a naopak se pokusit využít všech možností, které máte, abyste si obhájili svoje návrhy i svůj přístup. Zůstaňte sví, to bude to nejdůležitější, čeho byste se měli držet. Nový ctitel je navíc na obzoru, tak se uvolněte.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Cosi se vám dnes podaří natolik báječně, že si to bude žádat oslavu. Vyrazte si někam se svou drahou polovičkou nebo klidně vyvenčete celou rodinu. Spokojenost vám bude slušet a povzbudivé komplimenty budete poslouchat v tu ránu ze všech stran.

Kozoroh         

Pracovně dnes budete muset zatnout zuby, protože budete mít trochu zaječí myšlenky. Ale pokud vytrváte, nejenomže se dočkáte kýžené finanční odměny, ale ještě vám může vyslovit pochvalu někdo, kdo je pro vás opravdu velmi důležitý. Doma vládne klid.

Vodnář          

Milé dobrodružství vám vtrhne do života a vy si budete užívat nečekaných vzruchů. Navíc nesnášíte stereotyp, takže na rozdíl od blízkých nebudete ani příliš nadávat. Jsou věci, které vám ale stále budou trochu kalit radost. Vše ale má svůj čas.

Ryby  

I když bude stále pár lidí, kteří vám v novém působišti trochu nesednou, jako celek se vám to bude docela zamlouvat. A ty věci, které vám vadí, časem doznají také zlepšení. Pokuste se být dnes o něco vstřícnější k pokladním. Potřebují slova chvály.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.