Horoskop na úterý 29. srpna: Uvědomíte si, co je skutečně důležité

Beran

Prázdniny se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci a vy máte pocit, že jste něco promeškali. V tomto týdnu chcete dohnat, co se dá. Obvoláte přátele nebo se rozhodnete vzít neplánované volno. Hodláte každý srpnový den prožít netradičně a na maximum.

Býk    

Svobodní mají stále vysoké šance na nalezení spřízněné duše! Nevěřte tomu, že vám přijde až domů ovázaná červenou stuhou. Nechte se někým známým zlákat k netradičnímu programu. Stačí, že se dostanete na neobvyklé místo, kam byste jindy nezavítali.

Blíženci          

Uvažujete o vylepšení vzhledu nebo byste se rádi zbavili nešvarů, které škodí zdraví? Potom je úterý ideálním odrazovým můstkem. Hvězdy vám dolévají odhodlání vydržet náročnou zkoušku a nepovolit. Pozitivní výsledky se dostaví překvapivě rychle.

Rak    

Do konce prázdnin zbývá posledních pár dní a Raci mají pocit, že by je měli využít na maximum. Bohužel stejný pohled nesdílí drahá polovička ani zbytek rodiny. Kompromis je v tomto směru dost náročnou disciplínou, ale není nemožný. Ještě máte víkend!

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Romanticky laděný závěr měsíce se Lvům báječně strefí do vkusu. Potřebujete oživit rutinní partnerství nebo svou druhou polovičku hledáte? Pak vsaďte na své brilantní vyjadřovací schopnosti a bujnou fantazii. Originalitě se v lásce meze nekladou.

Panna 

Zrozenci Panny, vypadá to, že jste se poučili z předchozích nezdarů. V úterý se rozhodnete vyzkoušet novou taktiku, protože ta stávající opakovaně nepřinášela kýžený výsledek. A určitě to vyjde! Milostný život hlásí ideální podmínky pro experimenty.

Váhy  

Poslední srpnové dny jsou jako stvořené pro setkání s přáteli a rodinou. Nejlepší chvíle prožijete po boku svých ratolestí. Jejich nezkažené vidění světa je přesně to, co v náročném pracovním týdnu potřebujete. Uvědomíte si, co je skutečně důležité.

Štír     

Smích prodlužuje život, takže to vypadá, že Štíři tady budou minimálně do stovky. V úterý si užijete spoustu legrace v dobré společnosti přátel i kolegů. Můžete dokonce najít společnou řeč i se spolupracovníkem, kterého jste do dneška moc nemuseli.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

V zaměstnání se vyhněte přímému střetu s nadřízeným nebo nabroušeným kolegou. Ačkoliv může být pravda na vaší straně, nedokážete ji obhájit. Argumentace drhne a nakonec to vypadá, že jste černým Petrem vy. Vyplatí se skrýt v davu a neprovokovat.

Kozoroh         

Mnoho věcí v životě berete jako samozřejmost a neuvědomujete si jejich význam. Vesmír vám před koncem prázdnin připomene, co je opravdu důležité. Přehodnoťte své priority a uvědomte si, že štěstí v lásce, jistota zaměstnání nebo zdraví nejsou automatické.

Vodnář          

Nebraňte se týmové práci. Se spolupracovníky si můžete hodně vypomoci a leccos si nabídnout. Navíc nehrozí, že byste šli jeden proti druhému. Potlačte své ego a chuť být první za každou cenu. Jedině tak dosáhnete větších úspěchů, což je váš cíl.

Ryby  

Miláček vás sice podporuje v budování kariéry, ale nic se nesmí přehánět. Dejte mu najevo, že si jeho snahy vážíte, a naplánujte společnou aktivitu, kdy mu své pracovní zaneprázdnění vynahradíte. V opačném případě by mohl hledat povyražení jinde.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.