Horoskop na úterý 30. května: Dnes vás čeká překvapení

Beran

Milostná schůzka se vám vydaří. Užijete si hezký večer plný pohody a dobré nálady. Nakonec se vám ani nebude chtít domů, což se vám stává opravdu málokdy. Je to důkaz toho, že jste potkali někoho výjimečného. Uvědomte si to a chovejte se podle toho!

Býk    

Bohužel vás dnes čeká menší hádka s partnerem. Nepůjde o nic fatálního, příčinou bude jisté nedorozumění. Proto se snažte se svým protějškem mluvit a především nedovolte, aby váš spor zůstal neukončený. Prožívali byste jen naprosto zbytečné dusno!

Blíženci          

Pozvání na milostnou schůzku i přes veškeré pochybnosti neodmítnete. Z vlastních zkušeností víte, že i jedinci, kteří vám zpočátku nebyli sympatičtí, se po bližším poznání mohou stát blízkými přáteli. Dnešní setkání bude dalším milým překvapením.

Rak    

Dnes si s partnerem užijete dobrého jídla a pití. Navzájem se budete rozmazlovat a v žádném případě se nenecháte otrávit povinnostmi. Veškeré starosti jednoduše vypustíte z hlavy! Moc dobře si totiž uvědomujete, že jisté okamžiky se už nikdy nevrátí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

S dnešním pracovním výkonem budete maximálně spokojení. Podaří se vám totiž překonat vlastní limity. Získáte tak nejenom ocenění kolegů a nadřízených, ale především sebeúctu a potřebné sebevědomí. Dobrý pocit z vlastního překonání je nepopsatelný.

Panna 

Nápady se vám nepodaří prosadit tak rychle, jak jste si představovali, nevěste však hlavu. Vaše plány jsou odvážné a neobvyklé, nějakou dobu potrvá, než je většinová společnost přijme a pochopí vaše záměry. Až se vám to však podaří, bude to stát za to!

Váhy  

Krize ve vztahu bude konečně zažehnána. Místo toho, abyste se trápili nad tím, co se vašemu partnerovi honí hlavou, si budete opět užívat každého okamžiku. Také váš protějšek si hluboce oddechne! Oba dva se nyní povezete na vlně harmonie a důvěry.

Štír     

V podnikání si stanovíte jasné cíle a budete se jich držet. I když okolí možná vaše představy a nároky budou připadat bláhové, vy moc dobře víte, že jen náročné mety vás motivují k těm nejlepším výkonům. Proto se budete ohánět jako nikdy předtím!

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Budete brát ohled na pomalejší kolegy a rádi jim se vším pomůžete. Svých povinností máte sice dost, přesto moc dobře víte, že vaše pomoc je potřebná. Z toho důvodu podáte spolupracovníkům pomocnou ruku bez námitek či pocitu marnosti. Jen tak dál!

Kozoroh         

Investujete do svého bydlení! I když to zasadí vašemu finančnímu kontu nemalou ránu, moc dobře víte, že jisté investice se bohatě vyplatí. A domácnost je bezesporu jednou z nich. Rozhodně tedy na vybavení bytu nešetřete. Později byste litovali!

Vodnář          

Partner ocení vaši toleranci a nadhled v jisté záležitosti. Uvidíte, že u něj stoupnete v ceně! Bude mile překvapený, jak racionální umíte být. Vy ale moc dobře víte, že se za vaší chladnou logikou skrývá ještě něco jiného. Sami totiž nejste neomylní.

Ryby  

V tomto dni je vám umožněno kráčet mílovými kroky kýženým směrem! Štědrá Venuše v Raku chce navíc vysypat ze svého hvězdného rukávu ještě bonus na přilepšenou – může zajistit přátele i z uměleckých kruhů. Tak si toho užívejte plnými hrstmi a inspirujte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.