Horoskop na úterý 4. dubna: Čeká vás důvěrný rozhovor

Beran

Máte samozřejmě svých starostí dost, ale to vás neomlouvá, pokud nevidíte, že těžká doba přišla na někoho z vašich nejbližších lidí. Přehlédnete-li to, budete si to vyčítat hodně dlouho, ne-li celý život. Proto si udělejte čas na důvěrný rozhovor.

Býk    

Budete dnes nuceni trávit dlouhé hodiny s nudnými a ukecanými lidmi proti své vůli. Není divu, že vás bude večer ze všeho bolet hlava. Neřešte to alkoholem, zvolte jinou cestu. Dlouhá svižná procházka bez jakéhokoliv doprovodu vám udělá moc dobře.

Blíženci          

Bylo by velice naivní, kdybyste očekávali účast a laskavé jednání od člověka, kterému jsou vaše starosti úplně ukradené. I když vám bude do očí tvrdit, že vaše potíže mu nejsou lhostejné a že vám chce se vším pomoci, raději se mu s ničím nesvěřujte.

Rak    

Vaše vztahy s okolím budou vzkvétat. Přeje tomu hvězdná konstelace v čele s Merkurem, který včera vstoupil do Býka. Rozšíří se vaše kontakty na lidi, s nimiž vám bude nejen dobře, ale ještě budete moci využít jejich podpory. Jednejte se všemi klidně a rozvážně.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Na Šedivé úterý se vždycky uklízelo a vymetaly se pavučiny z koutů, takže se nezdráhejte, když vás bude rodina nutit do domácích prací. Velikonoční svátky jsou za rohem a i vy je budete raději trávit v útulném a voňavém bytečku. Vyhrňte si rukávy.

Panna 

Připravte se na to, že budete muset někomu hodně lichotit, abyste dosáhli svého. Stačí se jen trochu zapřít a bude vymalováno. Když vám někdo tvrdí, že on by si ve vaší situaci přestal vážit sám sebe, tak mu nevěřte. Mluví z něj prostě velká závist.

Váhy  

Vyřízení záležitostí spojených s koupí, prodejem nebo údržbou nemovitosti uspíší příhodné postavení Marsu. Nebojte se udělat to, na co se připravujete už nějaký čas. Jestli stále váháte, mohli byste propást vhodný okamžik. S nikým se už neraďte.

Štír     

Nastal den D, takže nelitujte času ani úsilí a dotáhněte do konce věci, které jste celou zimu odkládali na potom. Někdo na vás možná líčí nějakou rafinovanou lest, ale vy ho prohlédnete dřív, než se něco negativního začne dít. Usínat budete v klidu.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Ukažte člověku, na kterém vám záleží, zač je toho loket. Odmítněte jít po vyšlapaných cestách a zvolte trasu, která bude sice obtížná, ovšem v cíli vás budou vítat fanfáry. Můžete si být jistí, že se potom změní i váš osobní život, bude vám hej.

Kozoroh         

Trvat dnes v čemkoli tvrdohlavě na svém se vám nevyplatí. Poslechněte si, co vám vtlouká do hlavy starší osoba ve vašem okolí. Ostatně i Merkur vás varuje, abyste se ještě jednou zamysleli a teprve potom konali. Vyplatí se vám napočítat nejmíň do sta.

Vodnář          

Měli byste se dnes večer pořádně odreagovat. Nestačí jen zatnout zuby a makat, člověk přece nevydrží všechno. Myslete na svoje zdraví a na blízké. Možná by bylo dobré poradit se s výživovým poradcem, osobním trenérem nebo praktickým lékařem.

Ryby  

Dostanete příležitost k tomu, abyste udělali dojem na lidi, kteří mají vliv na váš další kariérní vývoj. Důležité je, abyste se přestali bát větší zodpovědnosti. Koneckonců máte na své straně planetární dobroděje, kteří vás teď nasměrují správně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.