Horoskop na úterý 6. června: Nezáviďte, obrátí se to proti vám

Beran

Nemůžete si stěžovat na nedostatek práce či financí. V takovéto době je vždy nutné myslet na zadní vrátka. Tedy na čas, kdy vám přestane působit blahodárný Mars ze znamení Lva. Proto byste si měli část svých příjmů uschovat na účtu na horší časy.

Býk    

Peníze se vám nedostávají. Stále si připadáte málo kvalifikovaní, nemáte sebevědomí říkat si o právem náležející peníze. Atmosféra na pracovišti je neustále hektická a vy nemáte prostor a čas pro řádné obchodní vyjednávání. Alespoň že doma vše klape.

Blíženci          

I ti nejméně ambiciózní z vás se nyní zaměřují na kariérní postup. Finance pro vás nejsou prvotní pracovní motivací. Ale sekundární příjemností. To, co vás pohání vpřed, jsou vaše ambice. Neradi hrajete druhé housle a rádi si vše organizujete sami.

Rak    

Netrapte se tím, že vaši sousedé mají evidentně více majetku než vy sami. Naopak jim finance přejte. Řiďte se heslem: Přej a bude ti přáno. Některé finanční transakce jsou opravdu nad vaše momentální síly a vy byste to měli umět přiznat sobě i druhým.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Bohužel pro současné hojné finanční zisky zapomínáte na dlouhodobý horizont ve svých finančních snahách. Jestliže si nyní nevytvoříte stabilní pravidelné příjmy, můžete během několika týdnů pocítit existenční zavrávorání a vaše rodina spolu s vámi.

Panna

Přestože vám někdo z vašich přátel slibuje závratnou spolupráci, a dokonce nějakou motivační odměnu do začátku, nebude to tak růžové, jak to vypadá. Výsledkem bude reálné nic. Jak se říká skutek utekl, a na vašem účtu se slíbené odměny neobjeví.

Váhy  

Pracujete pod vlivem Marse, který vám z ohnivého znamení Lva nevšedně pomáhá. Spolu s Blíženci a Vodnáři jste nyní ve hvězdné ochraně v otázkách kariéry a práce. Zkuste proto většinu své energie vložit právě do této sféry zájmu. Partner to pochopí.

Štír     

Nemůžete si pomoci, ale jste při dnešku vnitřně znechuceni plochostí svých nejbližších. Rádi byste s nimi probírali ledacos, ale cítíte bariéru, kterou nyní nelze překonat. A tak se jenom z nedostatku lepšího nevraživě tváříte a doma vzniká dusno.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Při dnešku se rozhodnete zkusit cosi netradičního, co vás už opravdu dlouho lákalo. Může to být zakoupení výletu last minute se zítřejším odjezdem, stejně jako dokonalá proměna vašeho šatníku. Nudit se každopádně nebudete a vaši blízcí také ne.

Kozoroh         

Začátek léta na vašem srdci zanechává pověstný poprašek lásky a vy jste najednou příkladný romantik. Počítejte ovšem s tím, že i váš partner nebo partnerka, bude mít zapálená lýtka. Často vás bude iritovat touha vašeho protějšku po zážitcích nevšedních.

Vodnář          

Musíte si chtě nechtě přiznat, že se vám po finanční stránce opravdu příliš nedaří. Neustále se na vás hrnou nové a nové nepředvídané výdaje. Především ze strany vaší rodiny, až vám skoro přijde, že se na vás předem domluvili, byť chodí po jednom.

Ryby  

Nebudete se dnes poznávat, vaše emoce nad vámi převezmou vládu. Výbuchy emocí, výlevy, o kterých se vám ještě před několika dny ani nezdálo, vás budou provázet celý den. Nechte svým emocím volný průběh, nemá cenu se ovládat více, než je nezbytné.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.