Horoskop na úterý 7. května: Udělejte si hezký večer, nemáte kam spěchat

Beran 

Smiřte se pro dnešek s pasivní rolí a určitě neprohloupíte. Od druhých se přitom můžete ledacos přiučit, když budete sledovat, co dělají nebo říkají. Užitečné vědomosti a dovednosti získáte dokonce i od jedinců, kteří vám připadali jako hlupáci.

Býk    

Práce vás bude těšit, ale hrozí vám přepracování, pokud si neuděláte čas taky na relaxaci. Vzpomeňte si, co vám dělalo radost v dobách, kdy jste si ještě pravidelně užívali dobrodiní volného času. Zjistíte, že vaše dávné hobby vám přinese štěstí.

Blíženci          

Slunce ve znamení Býka vás nyní nepříjemně brzdí v rozletu. Proto si naplánujte takovou činnost, kterou rutinně ovládáte. Realizaci nových plánů odložte na třetí dekádu, to už se totiž vymaníte ze slunečních pout a dokážete věci skoro nemožné.

Rak    

Můžete mít pocit, že se protějšek drží zpátky a neprojevuje vám tolik náklonnosti, kolik byste si představovali. Berte to ale rozumně. Zkuste netlačit na pilu a krůček po krůčku si k němu najděte cestu. Udělejte si hezký večer, nemáte kam spěchat.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Jednotvárná rutinní práce, nudné myšlenkové pochody vašeho okolí i sledování nekonečných televizních seriálů vám půjdou na nervy tak, že se vyburcujete k nějaké zásadní změně. Začněte si hledat nové přátele, kteří vás budou provokovat k nějakým činům.

Panna 

Když budete mít oči i mysl otevřené, naskytne se vám zajímavá příležitost v osobním nebo profesním životě. Nedělejte si přitom výčitky, že ji někomu vyfouknete. Život je boj a vy nemáte povinnost brát ohledy na jiné, pokud jim vyloženě neubližujete.

Váhy

Jste pod ochranou Venuše, která je vaším vládcem a aktuálně prochází nynějším zemským znamením Blíženců. Pokuste se v partnerství mluvit úplně o všem. Máte-li pocit, že jste kvůli partnerství nedostali šanci na kvalitní vzdělání, řekněte mu to.

Štír

Budete v těchto dnech velice aktivní a do všeho půjdete s vervou a naplno. Uplatníte se jako schopný organizátor změn v práci nebo v domácnosti. Nedivte se ale, když některým lidem v okolí vaše iniciativa a přehršle energie půjdou trochu na nervy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Peníze, které jste měli slíbené, vám nepřijdou včas, což vám mírně zkomplikuje běžný život. Naštěstí se objeví dobrý kamarád, kterému na nějaké koruně nesejde. Za to, že vás založí, bude však požadovat, abyste mu věnovali část vzácného volného času.

Kozoroh

S potěšením zjistíte, že vám fandí vlivní a ekonomicky silní jedinci. Sami jste totiž považováni za moudrou autoritu, i když se vám to samotným možná zdá kapánek přitažené za vlasy. Jste kreativní, pracujete v klidu a nehoníte chvilkové úspěchy.

Vodnář          

V zaměstnání se potřebujete na nějaký čas poněkud stáhnout do pozadí. Prospěje to vašemu dalšímu kariérním postupu, i když si možná zrovna dnes myslíte opak. Je totiž třeba, aby si nos natloukli vaši největší rivalové. Nechte, ať se sami přičiní.

Ryby  

Potřebujete nabrat sílu, k čemuž vám dopomohou zejména příjemné zážitky v rodinném kruhu. Máte štěstí, že se objeví i příbuzný, který delší čas pobýval v zahraničí. Vážně si s vámi promluví o zvláštní nabídce, k jejíž realizaci by vás chtěl přibrat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.