Horoskop na úterý 8. srpna: Merkur a Jupiter dnes komplikují dění

Beran

Komunikační schopnosti Beranů stoupají a nabízí zajímavé profesní i milostné možnosti. Hledáte lásku, nebo potřebujete ujistit současného partnera o svých citech? V úterý vám správná slova přichází na jazyk sama. Také oslníte potenciální zaměstnavatele při pohovoru.

Býk    

S býčí vitalitou je to neslavné. Jestliže jste ještě letos nevyužili léto pro hlavní dovolenou, pak o tom začněte vážně přemýšlet. Do práce se musíte nutit, což je znát na odvedených výsledcích. Přitom soukromá sféra nabízí samé lákavé možnosti.

Blíženci         

Amorovy šípy kolem sviští jako o závod, což se podepíše na vaší sebejistotě. Vychutnáváte si narůstající přízeň opačného pohlaví a netrápíte se tím, že už jednoho partnera máte. Říkáte si, že co oči nevidí, to srdce nebolí. Naštěstí vám to projde.

Rak    

Milí Ráčci, jste znamením, které si všechno bere k srdci. V úterý to je nejcitelnější ve vztahu k rodině, kde se objevují častější rozepře mezi generacemi. Velkou podporou vám budou přátelé a děti, díky nimž se dokážete alespoň trochu odreagovat.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Snažte se utišit narůstající ego, kvůli kterému se dostáváte do konfliktu s nadřízeným i rodinnými příslušníky. Navíc nejste ochotní uznat případnou chybu a jednáte arogantně, což ničemu nepomůže. Nechcete-li si přidělávat problémy, zchlaďte hlavu.

Panna 

Pociťujete ubývající fyzické síly, ale nechcete se tím nechat zbrzdit. Hlavou se vám totiž honí spousta plánů, jak excelovat v pracovní sféře i čím vylepšit soukromí. Nezapomeňte, že zdraví máte jen jedno. A bez něj žádný z nápadů nezrealizujete.

Váhy  

První polovina srpna vybízí k rozmazlování. Léto je v plném proudu, tak byste si měli udělat radost na těle i na duši. Aktuálně netrpíte finančním nedostatkem a zasloužíte si odměnit za náročné pracovní dny. Dokáže vás to nakopnout k další akci.

Štír     

Merkur spolu s Jupiterem stále komplikují dění na pracovním poli. Ponaučte se z předchozích nezdarů a raději plujte s davem. Aktuálně by vaše originální nápady a snahy cokoli změnit narazily na odpor. Nadřízení i kolegové mají rádi všechno po starém.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Chování některého z příbuzných vám nasadí brouka do hlavy. Podezříváte ho, že s vámi nehraje čestně a něco před vámi tají. Intuici Střelců neobalamutí. Báječné chvíle proti tomu prožíváte se svými přáteli. V jejich společnosti se nemusíte ničeho bát.

Kozoroh         

Něco se nepodařilo podle vašich představ, dost vás to znechutilo a otřáslo to vaším neochvějným přesvědčením. Není to však důvod k tomu, abyste ztráceli naději. Úspěch nemusí vždy přijít hned napoprvé a většinou to tak ani nebývá. Vydržte!

Vodnář           

Milí Vodnáři, pod křídla vás skryje kněžka lásky a krásy Venuše. Díky její přízni zažijete den jako ze žurnálu, kdy se vznášíte s hlavou v oblacích a nic vás nerozčílí. Singles mohou vyhlížet zástup ctitelů. Byla by škoda upoutat se na prvního adepta.

Ryby  

Spřádáte plány na rozjezd vlastního podnikání nebo sbíráte odvahu k rozhovoru s nařízeným ohledně svého platu. Ani k jednomu ještě neuzrála správná doba. Nicméně intuice vám správně radí, že štěstí přeje připraveným. Sepište všechny nápady na papír.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.