Horoskop na úterý 9. května: Hvězdy varují před ztrátou peněz

Beran

Agresivní květnová kvadratura Jupitera a Pluta hlásí ztrátu peněz, takže se finance na bankovním účtu rozhodně neudrží moc dlouho! Sféra kariéry ale zůstává silnou, nicméně ji můžete mírně bagatelizovat, protože máte i jiné touhy, zvláště v lásce.

Býk    

Na jistém místě stačí, když se jenom ukážete! Venuše v Raku vás může osvítit nápadem, jak využít své hobby nebo jak dobře nakoupit obrazy či šperky. Pro peněžní transakce je vhodné využít odpoledne, může se vám neobvykle dobře zadařit.

Blíženci          

Budete pilní pracanti, nicméně pokud jste zamilovaní, nechrlíte své emoce do světa a více je skrýváte. Od odpoledních hodin jste však opět na svém a díky Venuši v Raku prožíváte lásku mnohem spontánněji a vaše okolí ví, na čem s vámi opět a zase je.

Rak    

Poslední dobou si rozumíte podezřele více s někým ze svých přátel, může se v tomto případě jednat o Amorův signál. Je navíc zrozencem Blíženců? Bingo! Pak neváhejte a klidně buďte tím, kdo udělá první krok k většímu seznamování ve vaší lásce.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Jste teď sice unavenější a náladovější, ale dokážete se s tím vypořádat tak, jak se na sluneční oblíbence patří. V milostném vztahu máte díky Marsu v Býku dobrý vítr v plachtách a dovedete zapůsobit přesně tak, jak potřebujete, a jste charismatičtí.

Panna 

Příčka není dnes stavěna na paběrkování, míří k vysokým cifrám! Ukazuje se, že vaše výborná profesní pověst sehrává důležitou roli ve vašem finančním životě, a to mnohem větší než kdy předtím. Využijte tohoto šťastného období a dopřejte si něco.

Váhy  

Vaše vládkyně Venuše se do odpoledních hodin usilovně snaží, abyste dotahovali své nápady do konce a stabilizovali svůj sexuální vztah. Tak se zkuste zodpovědně rozhodovat i o financích a učte se v této škole životě stejně pilně jako v jiné.

Štír     

Pátráte rychle v hlavě, kdo by mohl být váš tajný ctitel? Nemusíte chodit daleko, odpověď máte pravděpodobně blíž, než byste očekávali. Venuše ukazuje svým požitkářským prstem na vašeho životního partnera a Mars se přidává s ukazatelem také.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Do večerních hodin vás cosi strhává k netrpělivosti a hněvu, soustřeďte se spíše na to, abyste byli užiteční ostatním! I když Soptík ve vás na to moc stavěný není, využijte jeho energii pro dobrou věc a nasměrujte ji k většímu sociálnímu cítění.

Kozoroh         

Máte zájem o atraktivní protějšek, na který si už dlouho brousíte zuby? Přichází pravý čas na pozvání na večeři či skleničku dobrého vína, už žádné otálení! Uvidíte, že se vám váš vztah minimálně vyvede natolik, že se domluvíte na dalším rande.

Vodnář          

Rozlouskněte jistý oříšek tím, že oprášíte své cítění k druhým! Co se týče vašich financí, čekají na vás vlivem agresivní květnové kvadratury Jupitera a Pluta ztráty peněz, ale na druhé straně i nové kariérní příležitosti. Dopřejete si prostor ke zvážení všech detailů.

Ryby  

I když něco může jít zpočátku pomaleji, v dlouhodobém horizontu vám to pak ušetří čas. Mars se Saturnem naznačují, že se jedná o období, kdy musíte sladit kariéru s domovem a potřebami rodiny. Tak slaďujte a nezapomínejte ani na sebe a odpočinek!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.