Horoskop na úterý 9. ledna: Může se naplnit zvláštní proroctví

Beran

V rodině jste stále hýčkáni. Vaši blízcí se snaží společně s vámi vytvořit rodinný tým, který funguje po všech stránkách. Možná to není fotbalová jedenáctka, ale můžete se na sebe vzájemně spolehnout a společně strávený čas je vždy dobrou investicí.

Býk    

Při dnešku vám dělá radost, že mají radost druzí. Všechno, co děláte v pracovní sféře, je motivováno zlepšením životní úrovně ostatních členů rodiny. Oni to vědí a váží si vás. A podporují vás natolik, že si z vás v práci dělají ostatní šprýmy.

Blíženci          

Pokušitelka Venuše láká a vábí. Toužíte po pohodlnějším životě pro sebe i své nejbližší, rádi je zahrnujete pozornostmi, a to něco stojí. Že zvažujete výborný kšeft spojený s delší cestou? Pokud možno to naplánujte na co nejdříve, využijte situace.

Rak    

Financí máte dostatek, jen nevíte, jak s nimi naložit, aby si vaše děti jednou netloukly prstem na čelo nebo nelomily rukama. Snažte se získat rozumy od mnohem starších lidí, než je generace vašich rodičů. Za úvahu stojí i inspirace z literatury.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Vaše prosperita je nyní na výbornou, protože svou intuicí bravurně rozpoznáváte klíčové momenty pro vhodnost navýšení příjmu. Přičteme-li vaše vysoké nasazení, které udává Mars v Kozorohu, koeficient výdělku se pohádkově zvyšuje.

Panna 

Vaše schopnost svěřovat se druhým lidem je při dnešku velmi omezená. Aktuálně máte raději svůj klid, než abyste prohlubovali vazby s druhými. Máte obavy ukázat své myšlenkové pochody. Ani nevíte proč, ale vše konzultujete raději sami se sebou.

Váhy  

Dnes by se vám mělo dařit naplňovat kreativní počiny. Všechno rutinní vás nyní spíše svazuje, toužíte po nových informacích, a navíc je vám přáno, jít ve studiu toho, co vás zajímá, velmi rychle kupředu a okamžitě si i potvrzovat dovednosti v praxi.

Štír     

Jak se zdá, mělo by se vám dnes podařit najít spřízněnou duši, která vám ukáže, že ještě existují senzibilní jedinci se schopností vnímat druhého do hloubky, a překvapivě to nebudou žádní mimozemšťané s anténkami, ale někdo z vašeho blízkého okolí.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Saturn v Rybách má tendenci vás při dnešku tak trochu přizemnit a stáhnout spíše do ústraní. Vykročte pravou nohou, a navzdory tomuto planetárnímu brzditeli, vyjděte ven, abyste byli vidět! Čekají na vás totiž, v závěru tohoto dne, nemalé úspěchy.

Kozoroh         

Dojde na některá proroctví, která vám kdysi řekli vaši blízcí partneři. Nejde o žádné složité čáry, ale pravděpodobně vám z toho všeho půjde hlava kolem. Důležité je stát nohama na zemi a nenechat se rozhodit každým zádrhelem, těch bude totiž řada.

Vodnář          

Snažte se pochopit zákon příčiny a následku, ovšem bez toho, abyste se obviňovali. A hlavně si na základě těchto nepříjemných zkušeností nepřidělávejte v přítomnosti další škobrtance. Jediné, co máte v moci, je stejně dnešek, zítřek bude až zítra.

Ryby  

Konečně byste se měli po delší době začít cítit dobře. Zejména na domácí půdě vám dají najevo, jak jste pro ně výjimeční a potřební, a to bude satisfakce za dlouhodobé příkoří, které jste poslední dobou zažívali a připadali si jako páté kolo u vozu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.