Horoskop na Valentýna: Čeká vás vyznání lásky, ale i zklamání

Podle numerologie je výsledné číslo na 14. 2. 2023 pětka. "To vám bude Den svatého Valentýna dodávat touhu po společnosti, nebudete chtít být sami. Půjde o období vzrušujících událostí a změn. Budete hodně aktivní, pocítíte příval energie a budete mít plno nápadů," nastínila numeroložka a astroložka Hana Černá

Den podle ní přeje různým radovánkám, zábavě i dobrodružným akcím. "Dnešek je vhodný pro milostná vyznání, ale i fyzickou lásku. Můžete také sportovat, jen je třeba neriskovat, a to hlavně na cestách. Pokud se někdo musí nebo chce učit, neudělá chybu, den přeje i vzdělání," doplnila Černá.

[chooze:article;value:455005]

​Pokud jste na Valentýna sami, nezoufejte a vyrazte si někam s přáteli, den totiž podle numeroložky přeje i navazování kontaktů a seznámení. "Osamělé duše tak mohou najít svůj vysněný protějšek. Jde o vhodné období pro soukromou oslavu, ale i velkou společenskou událost. Kdo se rozhodne pro divadlo, kino, koncert, užije si to," řekla.

[chooze:poll;value:7509a9212c10dd25dced955e675fead1f7138aa4;layout:tn_nova]

​Podle ní ale někteří budou muset řešit závažnější záležitosti. "Dávejte pozor na smlouvy, hlavně ty týkající se nemovitostí a pronájmu. Tam je třeba vše zkontrolovat a vše musí být ve smlouvě. Co je psané, je dané. Jinak hrozí ztráta, obelhání a zklamání. Vyvarujte se zbytečným rizikům ve všech oblastech života," varovala Černá.

[chooze:article;value:487467]

​Přesto budou v popředí emoce, láska, partnerství a sdružování. "Den přeje snahám o usmíření, ukončení rivality, ale při nezvládání emoční stránky může přinést i konflikty. Den je vhodný pro vyznání lásky, citů, je k tomu velmi vhodná příležitost i pro nesmělé osobnosti," dodala.

Slunce ve Vodnáři lidem v tomto dni podle ní dodá citlivost, ale i nezávislost. "City Vodnáře jsou velmi silné, Vodnář je smyslný a schopný pro lásku udělat vše. Takže oslava svátku zamilovaných s partnerem či blízkými může být velmi vydařená s originálními nápady," uzavřela astroložka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.