Horoskop na zimu podle znamení: Čekají vás velká rozhodnutí

Beran

Do vašeho znamení se opět vrátí Jupiter a to pro vás bude významné. Objeví se zajímavá příležitost, ale musíte se rychle rozhodnout, zda ji přijmete. Počítejte však s tím, že už taková šance přijít nemusí. Budete velmi aktivní, měli byste více relaxovat, jinak vám hrozí zdravotní problémy.

V oblasti finanční vám období přeje, i když určité fáze budou proměnlivé. Ale budete si umět díky svým nápadům a tvořivosti poradit. Objeví se u vás geniální myšlenka, která změní nebo částečně promění váš budoucí život. Věnujte se svým blízkým a upravte si vztahy v rodině. Budete je v blízké době potřebovat.

Býk

Zima pro vás začíná příznivě, budete mít většinu měsíce štěstí na své straně. Pocítíte touhu po změně, budete přemýšlet, jak více vydělat a investovat. Budete měnit okolí kolem vás. Uvědomíte si však i jiné hodnoty než peníze. Věnujte se více partnerovi než kariéře, předejdete tak konfliktům.

HOROSKOP JAKO DÁREK
Horoskop můžete pořídit jako originální dárek, který potěší, ale hlavně pomůže

Během zimy se snažte lépe naplánovat svůj denní rozvrh. Nenechte se ovlivnit doléhajícím stresem a vánočním náporem, zvolněte a užívejte si čas s blízkými. Pomůže to psychice i zdraví a načerpáte sílu, kterou budete potřebovat do příštího roku, protože vás čeká velký rozjezd a příležitost.

Blíženci

V prosinci proběhl úplněk ve vašem znamení, který vám ukázal, na co se zaměřit a co už za sebou zanechat. Zaměřte se proto v zimě na oblast, která je pro vás pozitivní. Nikdy není pozdě začít. Zbytek zimy je pro vás velmi aktivní a je to období plné překvapení. Budete se cítit v dobré kondici, ale nezapomínejte na prevenci.

Zapomeňte na staré křivdy, berou vám energii. V zimě většinu z vás čeká osudové rozhodnutí. Také je to období kontaktů, nových známostí, ale i utužení stávajících vztahů. Čeká vás příznivé období. Jen pozor na finance. Mohou se objevit nečekané výdaje, bude to náročnější měsíc. Do všeho se však pustíte s velkým nadšením a tím nakazíte i ostatní.

Rak

Začátkem zimy se sice budete zabývat zdravím, ale to vám vůbec nezabrání, abyste si užili Vánoce se svými blízkými a rodinou, která pro vás hodně znamená. Máte načerpat novou energii. Někdy nás negativní věci mohou poučit a prospět nám. Každá mince má dvě strany.

​Ve financích buďte raději opatrní, přemýšlejte o svých výdajích, hlavně pozor na nepromyšlené nákupy. V partnerství a celkově ve vztazích budete spokojení, v této oblasti můžete očekávat milé překvapení. Zima je čas na přemýšlení, jak chcete dál v životě pokračovat, což je opravdu důležité. Budete řešit smlouvy, tak buďte v tomto období obzvláště obezřetní.

[chooze:article;value:477386]

Lev

Zima bude velmi aktivní. I když milujete léto, v prosinci se také většinou cítíte dobře. Budete mít zpočátku období mnoho práce a úkolů, budete chtít být jak s rodinou, tak ve společnosti. A budete toho chtít co nejvíce zvládnout v profesi. Pak byste si měli najít čas a více naslouchat partnerovi.

Neriskujte. Nechcete si přece zkazit Vánoce a celé kouzelné období. Čeká vás však náročné období, nebudete vědět, co dřív udělat. Máte rádi kvalitní věci, dovolené, dokážete za ně utratit více peněz, ale přesto vám zima přeje. Jen pozor na zdraví, budete se zanedbávat, protože budete chtít být u všeho a všechno stihnout.

Panna

Čeká vás aktivní období, kdy budete chtít vytvořit pro svou rodinu dokonalé Vánoce a předvánoční čas. Budete muset někde ze svých pracovních úkolů slevit, abyste vše stihli. Nemusí být přece vše dokonalé. Budete hrdí na to, co vše jste zvládli. Finančních starostí se nijak zvlášť nemusíte obávat, umíte hospodařit s penězi a jste spořiví. Marnotratní jste jen výjimečně.

V profesi čekejte určitou změnu. Budete také řešit věci s autoritou. Je čas změnit podmínky. A vy dokážete najít správné argumenty. Budete také zvelebovat bydlení, kupovat nové vybavení. Jde o období utužování vztahu s partnerem, rodinou i dětmi. Nestresujte se, více se uvolněte, věci si příliš zabíráte.

Váhy

Zimní období vás v klidu nenechá. Budete mít spoustu zařizování, chystání na Vánoce, ale také mnozí dostanou zajímavou profesní příležitost. Nebojte, vše budete zvládat. V profesi však budete muset vyřizovat věci, které se vám příliš nebudou zamlouvat.

Můžete mít pocit, že je toho na vás moc. Po stránce vztahové jde o měsíc příznivý. Nehledě na některé menší potíže způsobené stresem. Také si ověřte informace o někom blízkém, než začnete jednat. Buďte opatrní, co se financí týká, ale nepřehánějte to s prací kvůli navýšení financí. Umíte vykouzlit překrásnou rodinnou atmosféru i za nízké ceny.

Štír

Zima pro vás bude náročná, a to jak profesně, tak finančně. Kvůli zaměstnání budete často zanedbávat rodinu, partnera a ocitnete se pod tlakem. Ale nesrovnávejte se s druhými. To, co říkají, nemusí být pravda. Ze zdravotních problémů budou v popředí nemoci způsobené stresem, jinak budete v celkem dobré kondici.

Ve financích buďte opatrní, nechejte si finanční rezervu, protože v novém roce vás čekají investice. V partnerství si dejte pozor na impulzivnost. A hlavně buďte častěji s blízkými. Pro ně je důležitý čas, který jim věnujete. Nezadaní konečně mohou najít spřízněnou osobu.

[chooze:article;value:450993]

Střelec

Očekává se u vás silné období. Budete přitažliví pro druhé, budete si je umět získat, bude se vám dařit v lásce. Příznivé je to období i pro profesi, jen nesmíte o všem pouze mluvit, ale i jednat. Potom mnohého dosáhnete. Máte se i více věnovat blízkým, trávit čas společně, cestovat, sportovat i relaxovat.

Máte velké šance na výhodné a výborné nákupy, má se vám dařit. Nemusíte ale vyčerpat konto. Práci pusťte na chvíli z hlavy, i když vám přijde zajímavá nabídka. Ale také něco nemusí vyjít. Netrapte se, vše se v dalších měsících pohne dopředu. Ve zdraví vás čekají spíše drobnější virózy, nachlazení.

Kozoroh

Zimní období vám přeje. Je to pro vás silné období, máte velkou vnitřní sílu. Čeká vás mnoho práce, a proto je potřeba posilovat fyzickou a psychickou stránku, posilovat imunitu. Budete tak odolávat virózám. Měli byste však zvolnit tempo, i když se vám bude dařit v profesi.

Máte rádi jistotu, ale budete přemýšlet, zda netoužíte v zaměstnání po něčem jiném. Budete řešit vztahy z minulosti, někdo se vám i ozve. Máte zharmonizovat rodinné vztahy a to se vám při dobré vůli podaří. Potom si závěr roku náležitě užijete. Nedávejte si zbytečná předsevzetí. Jste pečliví i tak, jen byste se mohli zbytečně stresovat.

Vodnář

Bude pokračovat období změn, přemýšlení a bilancování. Budete aktivní, ale i neklidní. Budete chtít dořešit záležitosti z minulé doby, abyste vstoupili do nového roku s čistou hlavou, ale vše nepůjde tak rychle a snadno, jak byste chtěli. Dopřejte si více odpočinku, nepřetěžujte se, jinak můžete očekávat zdravotní problémy.

V práci se vám bude celkově dařit, nenechte si zkazit konec roku zklamáním blízké osoby. Neunáhlete se, snažte se pochopit důvody. A nezapomeňte na všechny blízké. S velkou láskou nebo vděčností vám to oplatí. Odpočiňte si, naberte síly, v příštím roce budete velmi akční, přijdou nové příležitosti. 

Ryby

Začátek zimy je pro vás citový. Budou vás provázet emoce jak příznivé, tak negativní. Nejednejte pod vlivem emocí, stresu ani únavy. Buďte trpěliví. Zaměřte se na rodinné vztahy a na bydlení. Jste znamení, které se nejvíce dokáže obětovat pro druhé. Ale myslete i na sebe. V profesi nyní nic neměňte, držte se toho, co máte.

Změna vás čeká příští rok, bude vám přát a čeká vás úspěch. Budete chtít nyní vše dokonale stihnout, bude to pro vás psychicky náročné období. Stres se může projevit bolestmi hlavy, trávicími potížemi i neurózou. Ve financích byste si měli poradit, neměly by tu být problémy, nemějte však přehnané nároky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.