Hrob Ivany Trumpové je v žalostném stavu. Přes hustý porost není skoro vidět

Vysoká tráva a uprostřed sotva viditelný náhrobek. Tak vypadá přibližně po roce od úmrtí Ivany Trumpové její hrob. Snímek náhrobku, který téměř celý zakrývá neupravená tráva, zveřejnil britský deník Daily Mail.

Mnohé příznivce Ivany Trumpové stav hrobu rozzuřil a porovnávají jej s místy posledního odpočinku jiných rodinných příslušníků vrcholných amerických politiků. Na jednom ze snímků je vidět hrob Beaua Bidena, syna současného prezidenta USA, kde výrazný náhrobek zdobí květiny i americké vlajky. Vedle je pak aktuální fotografie hrobu Ivany Trumpové.

Její hrob přitom leží na pozemku bývalého prezidenta Spojených států amerických Donalda Trumpa. Svou první manželku pochoval v golfovém klubu v Bedminsteru v New Jersey, a to údajně proto, že tam rodina ráda tráví léto. Zahraniční média ale upozorňovala na to, že se Trump mohl chtít jen zbavit daňové povinnosti.

[chooze:article;value:516345]

​Podle jednoho z Trumpových zaměstnanců je ale všechno jinak. Půda prý potřebuje čas, aby si základy hrobu sedly. Až poté může být údajně místo posledního odpočinku Trumpové zvýrazněno novým a větším náhrobkem.

Ivana Zelníčková se za Trumpa provdala v roce 1977. Společně měli tři děti – Donalda, Erica a Ivanku. Jejich vztah skončil rozvodem v roce 1992 poté, co Ivana odhalila Trumpův románek s Marlou Maplesovou. Ta se pak stala jeho druhou manželkou. 

Ivana Trumpová byla úspěšnou podnikatelkou a poslední roky svého života trávila v New Yorku na Manhattanu. Zemřela minulý rok ve věku 73 let. Osudné se jí mělo stát zranění trupu, které způsobil pád ze schodů.

Ivana Trumpová byla velmi schopnou podnikatelkou. Podívejte se, jaký měla život:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.