Hromadná nehoda uzavřela dálnici. Pět lidí je zraněných

[chooze:gallery;value:33106]

​"Pro nehodu pěti vozidel je na 35. km dálnice D2 ve směru na Břeclav uzavřená," informovala policie na sociální síti X. "Při nehodě bylo zraněno pět osob. Na místě zasahoval vrtulník," dodala.

"Na místo jsme vypravili pět prostředků, jednu jednotku s lékařem, dvě bez lékaře, Leteckou záchrannou službu a dopravního inspektora," potvrdil pro TN.cz mluvčí záchranářů Lukáš Dvořáček.

[chooze:article;value:520465]

"Žena s těžkými zraněními byla letecky přepravena do brněnské nemocnice," sdělil Dvořáček. "Další čtyři středně těžce či lehce zranění byli převezeni do nemocnice v Břeclavi," dodal.

"Havarovaná vozidla se podařilo odstranit. Vyšetřování nehody bylo na místě ukončeno. Komunikace je plně průjezdná," doplnila policie krátce před 11. hodinou. Auta měla zahraničí espézetky.

"Na dálnici D2 jsme dnes ráno zasahovali u nehody tří dodávek a dvou osobních automobilů. Zranilo se celkem pět osob. Hasiči na místě asistovali posádkám ZZS. Dále zasypali uniklé provozní kapaliny a zabezpečili vozidla proti vzniku požáru," oznámil mluvčí hasičů Filip Venclovský.

Na dálnici D2 se srazilo několik aut. Nehoda si vyžádala dva životy, osm lidí se zranilo (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.