Hromadná nehoda zablokovala dálnici D1 na Přerovsku. Srazilo se šest aut

Hromadná dopravní nehoda zablokovala v neděli před polednem provoz na dálnici D1 na Přerovsku. "Aktuálně zasahujeme společně s hasiči a zdravotníky na dálnici D1 u Bělotína," sdělila TN.cz krátce po nehodě mluvčí policie Soňa Štětínská.

"Ve směru na Olomouc a dále na Brno došlo před 11. hodinou na 314. kilometru k dopravní nehodě několika vozidel," informovala dále mluvčí s tím, že ve směru na Brno museli její kolegové dálnici uzavřít. Po poledni byla ale komunikace opět zprůjezdněná.

[chooze:article;value:563604]

"Jednalo se o řetězovou nehodu šesti vozidel, kdy první zabrzdilo a další postupně do sebe zezadu narážela. Jedna zraněná osoba byla předána zdravotníkům," doplnili po poledni k nehodě policisté na síti X.

"Ošetřili jsme jednu mladší ženu, kterou jsme se středně těžkými zraněními, konkrétně s úrazem hrudníku, převezli do nemocnice v Hranicích na Moravě," dodal pak mluvčí záchranné služby Břetislav Bolard.

"Asistovali jsme policii. Z našeho pohledu nešlo o složitý zásah. Věnovali jsme se hlavně zasypávání provozních kapalin," sdělil TN.cz mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Dálnici D1 ucpala nehoda. Rodina se třemi dětmi skončila v nemocnici (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.