Hromadná rvačka na Chrudimsku. Několik lidí je zraněných, přistávat musel vrtulník

Na linku 158 v úterý večer volalo několik lidí, kteří hlásili hromadnou rvačku v Chrasti na Chrudimsku. Policie na místo vyslala několik hlídek. Ty dostaly situaci pod kontrolu po 21. hodině.

Že policie na místě zasahovala, potvrdila její mluvčí Markéta Janovská. Bližší informace k tomu, kolik lidí se přesně popralo a z jakého důvodu, ale nemá. "Probíhají úkony a výslechy," řekla TN.cz.

"Chrudimští policisté zahájili úkony v trestním řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví. Není vyloučeno, že po provedení dalších procesních úkonů bude právní kvalifikace zpřísněna nebo rozšířena. V současné době probíhají úkony v trestním řízení a za policii nebudeme nyní poskytovat žádné bližší informace k celé události," dodala později.

[chooze:article;value:571112]

Tři lidé jsou po rvačce zranění. "Na místě zasahovaly tři posádky ZZSPAK a vrtulník ZZS KHK. Jeden pacient byl letecky transportován do FN HK s vážným zraněním a další dva pacienti převezeni pozemními posádkami na chirurgické oddělení v Chrudimi se středně závažnými zraněními," informovala mluvčí záchranářů Alena Kisiala.

Brutální hromadná rvačka v Karviné. Dav napadl trojici se psem (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.