Hrozivá nehoda na Plzeňsku. Přes střechu se tam převrátilo auto plné dětí

[chooze:gallery;value:32134]

​K hrozivé dopravní nehodě došlo v pátek odpoledne mezi Horní Břízou a Zálužím na Plzeňsku. Za jízdy se tam převrátila dodávka plná dětí. "V dodávce jelo devět lidí – tři dospělé osoby a šest dětí ve věku 13 až 15 let," informovala redakci TN.cz mluvčí plzeňských záchranářů Mária Svobodová.

"Dva muži utrpěli středně těžká zranění, žena a chlapec lehčí četnější zranění. Zbylých pět dětí je bez viditelných zranění. Všichni byli transportováni do Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín. Všechny děti jsou kvůli mechanice nehody, kdy se auto převrátilo přes střechu, na pozorování," dodala Svobodová.

[chooze:article;value:507592]

"Těsně před druhou hodinou odpoledne jel řidič ročník 1994 po komunikaci mezi obcemi Horní Březová a Záluží. Z dosud nezjištěných příčin vjel s vozidlem do pole, kde se s vozidlem převrátil přes střechu," popsal nehodu mluvčí policie Ondřej Hodan.

"Vzhledem k tomu, že u řidiče nebylo možné provést dechovou zkoušku, byl u něj nařízen odběr krve. Případem se dále zabývají kriminalisté z územního odboru Plzeň-Venkov," doplnil Hodan.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.