Hrůza na Slovensku: Syn našel mrtvou matku, rozstřílet ji měl exmanžel

Čtyřicetiletá Martina a její o 30 let Vladimír už sice byli rozvedení, přesto spolu stále žili pod jednou střechou. Když se v pondělí večer vrátil jejich 18letý syn domů, naskytl se mu hrůzný pohled. Podle webu tvnoviny.sk mladík našel matku rozstřílenou.

Útočil údajně právě exmanžel Martiny, který následně ujel do nedalekého lesa. Tam se ho snažily chytit speciální jednotky, muž měl totiž být stále ozbrojený.

Krátce po půlnoci ho policie našla mrtvého. "Policisté momentálně vykonávají prvotní úkony. Událost prověřujeme s podezřením na násilný trestný čin," informovali strážci zákona.

[chooze:article;value:524575]

Podle Petra, bratra zavražděné Martiny, ji měl Vladimír dlouhodobě týrat. Během pandemie covidu-19 prý žena přibrala, za což ji měl bývalý manžel konstantně ponižovat a ubližovat jí. Dokonce byla i na policii, pak ale obvinění stáhla. Rozvést se totiž ani tak nechtěla.

Tvrdila, že se o ni exmanžel celý život staral, a tak mu to chce oplatit ve stáří. Jenže Vladimír se i tak rozhodl manželství ukončit, upozornil portál topky.sk. Když si ale Martina našla nového přítele, začalo prý peklo. Velkou roli v této tragédii měla sehrát právě žárlivost.

Obrovská tragédie na Slovensku. Zbloudilá kulka zabila mladou maminku (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.