Hrůza pod vánočním stromečkem. Bratři kvůli dárkům zabili starší sestru

Americká policie tento týden zatkla dva bratry, kteří měli podle tamní policie zastřelit svou starší sestru, informuje web BBC. "Už v obchodě propukla obrovská hádka o to, kdo dostal kolik věcí k Vánocům a za koho kdo nejvíc utratil," řekl televize CBS News šerif okresu Pinellas County Bob Gualtieri. 

Dva bratři ve věku 14 a 15 let v hádce pokračovali i v domě své babičky. Mladší ze sourozenců pak vytáhl zbraň a začal bratrovi mířit do obličeje. V tom momentě mezi ně skočila jejich 23letá sestra, která měla v místnosti v nosítku ještě svého malého syna. Kulka ji zasáhla do hrudníku a sestra na místě vykrvácela. 

V reakci na to se zbraně chopil starší z bratrů a předtím, než utekl pryč, střelil svého 14letého bratra do břicha. Zraněný teenager je nyní v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Policie ho po propuštění vezme do vazby kvůli manipulaci s důkazy na místě činu.

[chooze:article;value:534715]

​Vyšetřovatelé vraždy nyní rozhodují, zda 14letého střelce obviní podle amerického práva z vraždy prvního stupně, a to stejně jako u dospělých lidí. Oba teenagery už v minulosti stíhala policie kvůli vloupání do několika aut. 

"Tihle mladí lidé běžně nosí střelné zbraně. Nechápu, že je něco takového u delikventů možné. Rozčílí se nad takovou pitomostí, nevědí, jak mají mezi sebou reagovat, a skončí tak, že se sami zastřelí," podivil se šéf vyšetřování Gualtieri

14letý mladík zastřelil v nákupním centru v Bangkoku dva lidi a pět dalších zranil (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.