Moderní bydlení

Hrůza pod vánočním stromečkem. Bratři kvůli dárkům zabili starší sestru

Americká policie tento týden zatkla dva bratry, kteří měli podle tamní policie zastřelit svou starší sestru, informuje web BBC. "Už v obchodě propukla obrovská hádka o to, kdo dostal kolik věcí k Vánocům a za koho kdo nejvíc utratil," řekl televize CBS News šerif okresu Pinellas County Bob Gualtieri. 

Dva bratři ve věku 14 a 15 let v hádce pokračovali i v domě své babičky. Mladší ze sourozenců pak vytáhl zbraň a začal bratrovi mířit do obličeje. V tom momentě mezi ně skočila jejich 23letá sestra, která měla v místnosti v nosítku ještě svého malého syna. Kulka ji zasáhla do hrudníku a sestra na místě vykrvácela. 

V reakci na to se zbraně chopil starší z bratrů a předtím, než utekl pryč, střelil svého 14letého bratra do břicha. Zraněný teenager je nyní v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Policie ho po propuštění vezme do vazby kvůli manipulaci s důkazy na místě činu.

[chooze:article;value:534715]

​Vyšetřovatelé vraždy nyní rozhodují, zda 14letého střelce obviní podle amerického práva z vraždy prvního stupně, a to stejně jako u dospělých lidí. Oba teenagery už v minulosti stíhala policie kvůli vloupání do několika aut. 

"Tihle mladí lidé běžně nosí střelné zbraně. Nechápu, že je něco takového u delikventů možné. Rozčílí se nad takovou pitomostí, nevědí, jak mají mezi sebou reagovat, a skončí tak, že se sami zastřelí," podivil se šéf vyšetřování Gualtieri

14letý mladík zastřelil v nákupním centru v Bangkoku dva lidi a pět dalších zranil (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.