Hrůza v letadle: Muž (25) v panice upustil inhalátor. Stálo ho to život

Brit směřoval do New Yorku kvůli práci dobrovolníka na letním táboře. Do cíle ale nedoletěl. Zhruba 45 minut před přistáním letadla v panice upustil svůj inhalátor. Tato chyba muže bohužel stála život, jak upozorňuje portál Daily Mail.

Posádka letadla se 25letému cestujícímu pokusila poskytnout kyslík a nouzovou resuscitaci, nevěděla však, že dýchací cesty mladíka nejsou dostatečně otevřené kvůli astmatu.

[chooze:article;value:503599]

​Podle kanceláře, která organizovala tábor, zaměstnanci "vynaložili veškeré úsilí", aby muže zachránili. "Pan Brauer bohužel zemřel v letadle British Airways směřujícím do New Yorku při cestě do tábora. Předběžné indicie naznačují, že mohl utrpět těžký astmatický záchvat. Posádka letadla se ho snažila oživit po dobu delší než hodinu," uvedla společnost.

Jak informuje portál Polsat News, přesnou příčinu smrti musí ještě potvrdit koroner. 

Nejde o první letošní úmrtí cestujícího letu British Airways. Začátkem roku zemřel Brit Michael Morris poté, co se svou manželkou vystoupil z letadla v Jižní Africe. Po přistání v Johannesburgu šel do koupelny, když náhle zkolaboval na toaletě. I přes okamžitou reakci záchranářů byl muž na místě prohlášen za mrtvého.

Drama v letadle zažili cestující v Jižní Korei. Muž za letu otevřel nouzové dveře:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.