Hrůza ve Varech. Chlapec tam kopal jiné dítě do hlavy, ostatní si vše točili

Policie v Karlových Varech prověřuje incident, který se odehrál před několika dny mezi nezletilými hochy. "Přijali jsme oznámení o napadení nezletilého chlapce, kterým se v současné době zabývají policisté Obvodního oddělení Karlovy Vary-město," potvrdil TN.cz mluvčí karlovarské policie Jan Bílek.

Podle jeho slov mají policisté k dispozici i záznam, na kterém je napadení zachycené. "Policisté v současné době záznam vyhodnocují. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání činu jinak trestného ublížení na zdraví a výtržnictví," upřesnil mluvčí s tím, že bližší informace policie poskytne, jakmile to bude možné.

[chooze:article;value:546644]

Jak staří chlapci byli, policie nesdělila, neuvedla ani další podrobnosti drsného incidentu.

Podle Deníku bylo agresorovi teprve 14 let.  Prý se snažil povalit na zem jiného hocha a nevybíravě mu při tom nadával. Na zemi mu zaklekl na hlavu a začal do něj bušit, napadený se tak nemohl nijak bránit. Pak mu ještě útočník měl dvakrát kopnout do obličeje. Vše si natáčeli další kamarádi agresora, kteří ho navíc hlasitě povzbuzovali. Incident se odehrál v karlovarské čtvrti Doubí.

Útočník má být klient Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc SOS Sluníčko, které spadá do areálu SOS vesničky v Doubí.

Napadení už řeší podle Deníku také orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD). "My jsme se o případu dozvěděli také až na základě videa, které se k nám dostalo. Nevíme, o co konkrétně šlo. Ten hoch, který útočil, je dítě z SOS Sluníčka. Napadený naopak není klientem našeho zařízení. Už jsme hovořili s jeho maminkou, které jsme se omluvili. O případu už je informován i OSPOD," citoval list mluvčí organizace SOS Dětské vesničky Michaelu Polákovou.

Mám doma děti, prosila žena. Policie po brutálním útoku hledá pár z tramvaje (13/3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.