Hvězda dětí i sexsymbol. Dáda popsala legendární erotickou scénu s Abrhámem

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová v dubnu oslaví 67. narozeniny. Za svou kariéru si dokázala získat srdce nejen dětí, ale i mužského publika. Lechtivá scéna ve sprše z filmu Vrchní, prchni je dodnes legendární.

Díky ní se stala Dagmar Patrasová sexsymbolem své doby. Když se měla ukázat před kamerami i hereckým kolegou Josefem Abrhámem nahá, ani se příliš nečervenala. "Ono se to připravovalo dlouho, takže stud nebyl. Ale půlka štábu se vyhnala pryč," zavzpomínala v nedělní Víkendové Snídani.

Dáda má na kontě ale i desítky jiných úspěšných rolí. Na natáčení prvního filmu už si sice nevzpomněla, zlom v její kariéře ale nastal po Smrti stopařek. Obě hlavní představitelky, Dagmar Patrasová a Jana Nagyová, spolu vzápětí začaly natáčet Arabelu. I když Dáda ztvárňovala zákeřnou sestru princezny Arabely Xénii, děti ji i tak milovaly. Už coby zpěvačka se jim nesmazatelně vryla do srdcí.

[chooze:article;value:491115]

​Na toto období, kdy vystupovala pro nejmladší fanoušky, moc ráda vzpomíná. "Bylo to neuvěřitelné. Děti všechny písničky znaly," svěřila se. Dokonce znaly i vyjmenovaná slova z její poučné Školičky s Dádou.

Nejlepší kamarádkou jí byla žížala Julie. Tu dokonce stále má. "Vymyslela jsem si ji, vznikla z písničky Chytila jsem na pasece žížalu," prozradila Dáda. Zároveň přiznala, že její dcera Anička Julie Slováčková se právě po žížale jmenuje.

Děti má celkem dvě. Zatímco Anička se uchytila jako herečka, Felix se proslavil jako saxofonista a klarinetista. Že se obě děti vydaly touto cestou, Dagmar Patrasové vůbec nevadí. "Mě to potěšilo. Jsme umělecká rodina, tatínek byl sólista filharmonie. Hrál na harfu, maminka zpívala. Tam to pořád fungovalo a děti podědily geny," řekla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.