Hvězda Harryho Pottera září štěstím. Čeká miminko

[chooze:gallery;value:35383]

O radostnou novinku se herečka podělila se svými fanoušky na instagramu. Sdílela láskyplnou fotografii, na které jí její dcerka Kyry dává ručičky na rostoucí bříško. "Mimořádný letošní Den matek. Na oslavu naší rostoucí rodiny," napsala ke snímku.

Fanoušci si Afshan mohou pamatovat jako čarodějku a studentku Nebelvíru Padmu Patilovou z oblíbené série o kouzelnickém učni Harrym Potterovi. Aktuálně se však prezentuje spíše jako beauty influencerka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Official Afshan (@afshanazad)

"Je pro mě ale velkou poctou, že mě lidé jako Padmu stále poznávají. Být součástí něčeho tak kouzelného a úspěšného bylo největším požehnáním v mém životě. Fanoušci Harryho Pottera jsou ti nejlepší," citoval Afshan portál Mirror.

Zda se narodí chlapeček nebo holčička, ale hvězda neprozradila. Okamžitě ji však zaplavila vlna gratulací nejen od příznivců, ale i kolegů. "Ach, gratuluji, Afshan!" popřála herečka Evanna Lynchová, která v sáze o Harrym Potterovi ztvárnila Lenku Láskorádovou. "Miluji tě," napsala zase představitelka Ginny Weasleyová Bonnie Wrightová.

[chooze:article;value:524169]

Nastávající dvojnásobná maminka však přiznala, že začátek druhého těhotenství byl pořádně náročný. Nyní se ale už cítí daleko lépe.

Podívejte se, jak se hraje legendární famfrpál po česku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.