Moderní bydlení

Hvězda Love Islandu porodila. Holčička má velmi netradiční jméno

[chooze:gallery;value:35168]

​Herečka, modelka a bývalá účastnice reality show Love Island Naomi Adachiová se stala maminkou. O radostnou novinu se pár podělil na sociální síti Instagram, kde novopečený tatínek a profesionální skateboardista Maxim Habanec sdílel fotografii šťastné rodiny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený maximhabanec (@maximhabanec)

"Ahoj naše holčičko," napsala šťastná maminka, která svému prvnímu potomkovi vybrala dosti netradiční jméno. Dívenka se jmenuje Emiko. Ačkoliv v Česku je neobvyklé, v Japonsku, odkud Adachiová z poloviny pochází, by byli jiného názoru. Toto exotické jméno je právě japonského původu a znamená "požehnané" nebo "krásné" dítě.

[chooze:article;value:558747]

​Pod fotografií se za krátkou chvíli sešla řada gratulací. Novopečeným rodičům pogratulovala například bývalá moderátorka Snídaně Nikola Čechová "Gratulace," napsala a připojila tři emoji srdíček.

"Jeeej nádherné jméno. Z celého srdce gratuluji, posílám hodně sil mamce a přeju hodně štěstí celé rodině," napsal Daniel Kručay, který se účastnil stejné série Love Islandu jako Naomi.

Fanoušci reality show Naomi často spojovali právě s Kručayovým dvojčetem Samem, oba ale několikrát uvedli, že jsou jen přátelé. Svého současného partnera a otce jejího dítěte Maxima odtajnila až v polovině roku 2023.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.